Kalina je krásná... jinak hrůza děs. Zrovna včera jsem koukala do mapy Kyjeva, na adresy kde jsem bydlela - kdoví jak to tam teď vypadá! ![]()
Aktuální česká politická situace
Já největší nebezpečí vidím v Babišově naoko pozitivní kampani. To "budu prezident co sjednocuje" vymyslel Mára skvěle.
To určitě. Dyk i Zeman hlasitě sliboval, že bude prezident "dolních deseti miliónů"!! A byl?! Leda tak prezident vlekaře a pumpaře.
Jinak jsem si stejně jako continuity jistá, že pozitivní bude přesně do tý první nepříjemný otázky. Ten tvor se hned tak nezmění, i kdyby měl sto poradců i s psychologem v čele.
to Babiš dlouhodobě nevydrží. Odkope se při první otázce, která mu nebude příjemná.
A že to nebude dlouho trvat - takových otázek je spousta![]()
Sweet Potato tuhle písničku jsem nikdy nepochopila. Aby to byla legrace je to málo legrace, aby to myslel vážně ... to jako vážně?
barbucha Prezident sice nemůže všecko, ale všichni vidí, jak Zeman dokáže škodit na všech stranách - tedy, že bez vlivu není.
Jsem jen mrkla na Tvůj příspěvek a říkala jsem si - tak už i Dyk - jakože na předchozí stránce někdo psal o Klusovi
.
Vostudu zvládnul pěknou, to zas jo. Škodit se snažil a snaží, ale ten vliv taky neni nekonečnej a když se někdo nedá (zastrašit), tak je škodič bez šance... a vůbec, na prezidentování je to málo, no ni? ![]()
No jo, ten Dyk mě taky napad, ale už jsem to nechala bejt ![]()
Mirka Nikdy mne nenapadlo, že by to měla být legrace. Takoví lidé byli a budou, bohužel jsou snadno zranitelní a zneužitelní.
Mirka ona Zemanovi taky dost nahrávala právě Babišova vláda, dodnes je mi zle z toho klanění na letišti za čínský předražený roušky a to byla v podstatě maličkost. Jen doufám, že Fiala si od něj v nejhorším případě nenechá diktovat, i když vypadá jako takový neprůrazný profesorský typ.
barbucha Tak ceskou menovou politiku poskodil Zeman hodne kdyz jmenoval guvernerem Babisova nohsleda Michla. A v unoru bude jmenovat dalsi dva lidi do bankovni rady a pri jeho vyberu jsem zvedava co tam za dalsi "odborniky" posle.
To máš asi pravdu, on ani ten jeho další kamarád Rusnok nestál za mnoho. Proto ho měl Zeman rád.
Já se teda v měnový politice nevyznám a vyznat ani nechci... jen by se mi jako laikovi zdálo, že jsme to ale navzdory všem snahám ustáli celkem. I celkově jsme ustáli celýho Zemana, ačkoliv se hodně snažil ![]()
Lamicka to Babiš dlouhodobě nevydrží. Odkope se při první otázce, která mu nebude příjemná.
V to doufám. A moc se na to těším!
Já se tedy přiznám, že jsem zvědavá jak si s Babišem poradí Danuše a Pavel v diskuzích. Jestli a kdo ho dokáže ukočírovat. Možná podle toho i zmenim volbu. No zajímavé to bude.
On sice prezident nic nemůže, ale coby se nezeptal, žejo? Tvl, právo/pravomoci má u zadku, GDPR má úplně z zadku, mailem pak bude ty chudáky oblbovat. Žumpa se začíná rozjíždět... Je mi z toho strašně úzko, jak se sype úplně všechno a najednou.
andulka01 kliid, nic se nesype, Ukrajina brzo vykope Russaky z Chersonu, vládu má ČR nejlepší za desetiletí, predsednictvi se daří nad očekávání, senátní volby dopadly dobře (až na ty dvě nádhery). Babiš prezidentem nebude, a i když bude, tak z pohledu horizontu deseti let je důležitější, jak vláda naloží se státním dluhem.
andulka01 jinak věčná škoda, že se Babiš nechystá do Prahy. S chutí bych mu to vyplnila s přáním ať jde kam slunce nesvítí, telefon nedám, ale emailových adres mám dost. Pak bych požádala o výmaz a následne dala podaní na ÚOOÚ, ať to prověří. ![]()
Trolleni mi jde.
andulka01 a zpráva dne je, že se obnovil vývoz obilovin z UA.![]()
Nebát se a nekrást. To stačí.
continuity jak nemam rada ty predvolebni meetingy vseho druhu, tak na ten s Babisem bych snad i sla. A zeptala bych se ho, jestli nekdy vysvetli tem lidem, ze to co chteji, prezident udelat nemuze.
Z TW, mě to připadá jako fejk, Přibáň je taky strašné zvíře
, ale třeba vás to pobaví jako mě. Podotýkám, že pravopis a gramatiku jakože nevidím.

Kokoska by mu praskla žilka rovnou na místě. ![]()
andulka01 kliid, nic se nesype, Ukrajina brzo vykope Russaky z Chersonu, vládu má ČR nejlepší za desetiletí, predsednictvi se daří nad očekávání, senátní volby dopadly dobře (až na ty dvě nádhery). Babiš prezidentem nebude, a i když bude, tak z pohledu horizontu deseti let je důležitější, jak vláda naloží se státním dluhem.
Ty jsi vždycky taková pragmatická a nohama na zemi, budu ti věřit, tohle mě naplňuje mírným optimismem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my