Pinot Noir Taky nám zamrzla, fenivat to nebudu, tahat peodluzku a tak, ale co třeba to polít horkou vodu z konvice? Pomůže mi to:-D. Ale v prosinci mi takhle zamrzlo auto, otevřela jsem přesně jedny dveře, uf!
Aktuální česká politická situace
Kan Ze včerejška, ale mimo ČR, tady byly bílý.
Malenge Děkuji za vysvětlení, o té svépravnosti jsem si myslela, že to k tomu taky patří, když si nemůžu sama nic zařídit okolo sebe, že ani volební právo k tomu také patří, protože jsme doma měli tetu, u které si neumím představit, že jí něco říkal pojem volby
.
Já jsem nikde nepsala jen ti co se nám libí, ale přijde mi to teda postavené na hlavu. Mám právo volit, nevim, jak se sama jmenuju, nepoznám svoje déti, nevim, co jsem před hodinou dělala, ale můžu hodit listek o kterém nevim, co znamena, se jménem, které mi nic neříká. A ano, peronál jim celkem ochotně radil.
Tak začlo to dobře, ne?!
OliveOyl dovoluji si být trochu optimistická.
Tak ted jsem si precetla, ze dva cesti bratri (pak je tam jeden Ital a dva Indove) od Prazskeho Jezulatka se jmenuji Petr a Pavel!
Pinot Noir OliveOyl zatím skvělý, vede už ze začátku, to jsem ani nečekala ....
Pinot Noir v 1. kole začal Babiš na 47% a pak už jenom padal, tak doufám, že to teď nebude jinak
OliveOyl to už je ložený :) Můžeme chystat šampusy a skleničky
OliveOyl Teda zatím víc než dobrý :-).
Bože Díky Ti!
![]()
OliveOyl Nad očekávání. Tfuj tfuj tfuj!
Zacinam se opatrne radovat!
Uf. Mela jsem stazeny zaludek, ale vypada to dobre!
Havlíček právě teď na CNN Prima - Hnutí ano je jedním z vítězů voleb ... to mu ještě nikdo neřekl, že vítěz je jen jeden?
continuity Věřím ti
. Minule to vyšlo hodně přesně.
Renusatko vím, je to celkem rozšířené mezi lidmi, že to volební právo je součástí, ale není to tak, musí se přezkoumávat samostatně. Ráda jsem to uvedla na pravou míru, tady se člověk dozví spoustu zajímavých věcí, tak někdy ráda přispěju, pokud můžu. v těch domovech seniorů bych chtěla, aby ty volby nebyly nějakou součástí jejich společenského programu nebo jak to říct, ne jako že ve 12 se jde na oběd a v 19 se pouští televize. Prostě aby senioři měli tu informaci, že volby jsou a aby v případě, že projeví zájem a přání, jim bylo umožněno volit, a poskytnuta nápomoc, ne že všechny klienty navezou do společenské místnosti, šoupnou všem jim ty lístky a urnu pod nos a oni chudáci někteří s ohledem na svůj zdravotní stav dopadnou jako ta zoufalá paní, to je fakt smutné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.