Božemuj. Párkrát takovej Chanov a jsme v prdeli ![]()
Aktuální česká politická situace
barbucha Teď jsem přišla domů, je večer, tak hurá na to...a tvl první co čtu, je tohle!!! ![]()
barbucha No, on Blbiš nebyl jen tak pro nic za nic na té cikánské oslavě, že?![]()
Já se začínám bát.
A taky doufám, že ty lidi, co stojí v kolonách před uzavřeným Špindlem, odvolili už včera.
Vytáhli, jak byl kdysi u Šípa(?) a z vyprávění, jak se v dětství pral s nepřizpůsobivými se stalo "mlátí cikány".
Ale kolik hlasů z takového Chánova?
Ja jsem nervozni jak pes. Uz aby bylo odpoledne...
Nekdo tady ma furlu:)

Kdoví co jim tam nasliboval. Lemry, co k volbám nechoděj, se najednou můžou přerazit... i jinde...
Pěkná!
Já se na to vybírání odpadkového koše ptala už v prvním kole synka a poslal mě s tím do háje. Ale pobavil kamarád, včera jsme odvolili a šli s partou na večeři a vínko a kamarád mi povídal, že šel po jedné paní za plentu, zná ji a že zmačkala, vyhodila Pavla a prý už ji nikdy nepozdraví. Jak malý dítě. :D
My jsme se ve volební místnosti taky včera zapsali. Muž po odevzdání občanky prohlásil, že TO (myšleno burešův lístek) nechce, ať mu to vůbec nedává, tak paní zoufale, že mu musí dát oba, že to se takhle nesmí. A do toho malej tříletej zahlásil: Babiš je pitomec, chci prohrál
většího jsem pak nechala přečíst, který lístek mi zbyl v ruce, tak ten zahlásil Babiše do koše, takže jsme ho zmuchlali a mrskli do odpaďáku. Splněno. Už jen pár hodin!!
moora V úžasné barvě! ![]()
Tak TMBK navrhuje toto :-),
barbucha Nezapomeň na ty kurzovní sázky.
Mě znervózňuje, že u nás v koši bylo málo lístku. Buď to vynáší nebo jsme nějaký statistický omyl. Bojím se.
Jinak paní si na občance přečetla jen příjmení a automaticky nahlásila té druhé, co odškrtává mojí mamku. Zastavila jsem je včas, než začaly řesit, proč jde paní M. volit dvakrát.
Kamarádka byla u voleb v nějakém domově důchodců, kde jsou i lidi s alzhaimrem, ne všichni zbavení svéprávnosti. Půlka nevěděla ani co se děje, nějaká paní plakala, že neví, co má dělat, o tom, že by někdo znal kandidáty, dost pochybuje. Tohle fakt nechápu. Mělo by to být jak na řidičák, protože chápu, že někdo je schopnej fungovat myšlenkově i ve 100 a někdo už ani v 60 ne.
barbucha já se teď vrátila od voleb a před místností mě zastavovala skupinka Romů a hrozně se mě vyptávali, koho jsem volila. Když jsem jim řekla, že Pavla, tak následovala nějaká litanie, ale to už jsem byla o kus dál....
barbucha přesně to jsem si ráno přečetla a udělalo se mi zle. Trnu, jak to dopadne.
Malenge Taky jsem mimořádně dovolila použít na adresu AB malému vnukovi neslušné slovo![]()
Byla jsem volit bez flanelové košile, zbylý lístek jsem normálně klidně vyhodila, nefotila jsem se s ním ani ve volební místnosti. A teď nevím, jestli je to takhle platné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.