dzizisketa určitě ne, myslím, že jsi diskvalifikovala celou urnu.
Aktuální česká politická situace
dzizisketa Platné to je, ale spíš záleží, koho jsi hodila do urny, bych řekla.
dzizisketa ja tez. I kdyz teda flanelove saty jsem mela, mirila jsem odtud na hriste a tam mi v nich byva hezky teplo a nosim je casto ciste kvuli pohodli.
Ja na vysoke sedavala ve volebni komisi a vzdycky jsme si rikala, co ty lidi vede k temhle prohlasenim ke komisi. Asi pocit falesneho hrdinstvi. Pritom my byli skupina studentu, co tam sedela kvuli tem par stovkam a nejaka politicka prohlaseni a jeste od deti, co komentovali, jak rodici nevoleny objekt je debil, nam byla uplne volna. Trochu mi to prijde jako "chovam se jak buran, ale protoze volim spravne, tak jsem vlastne cool"
Tak třeba 57,1 % PP x 42,9 % AB
... je asi přílišný optimismus, vím :)
(beru i 51,7 % )
Renusatko volební právo je základním lidským právem zakotveným v Listině, kdyby jej chtěl soud omezit, musí se tím výslovně zabývat a musí to být vysloveno ve výroku rozsudku, přičemž dnes se již nikdo svéprávnosti nezbavuje, pouze se v ní omezuje a je-li omezen (v nakládání s financemi, rozhodování o svém zdravotním stavu apod.) neznamená to automaticky, že nemůže vykonávat volební právo. Omezení svéprávnosti je ochranou toho člověka, co se omezuje, nikoli společnosti. můžeme si o tom myslet, co chceme. Ten popisovaný případ plačící paní já osobně chápu jako selhání buď personálu daného domova seniorů či té volební komise, co přišla s urnou. Nějak nevím, že by takováto zoufalá paní jasně vyslovila své přání jít volit, dost o tom pochybuju a pokud jí kdokoli strčí do ruky lístky a pod nos urnu, je v daném místě něco hodně špatně ![]()
Malenge díky, napsala si to moc hezky. Aby mohli voliť jen ti, co se nám líbí, je celkem rychlá cesta do pekla.
No ale nervózní jsem jak sáňky v létě. Beru psa a jdu běhat.
Tady to bylo v pohodě, aspoň ráno, kdy jsem byla venčit a volit zároveň ![]()
Korsičanka my jsme kluky od toho šílenství chránili, zprávy před nimi nepouštěli. No a pak přišel v týdnu malý s tím pokřikem o pitomcovi Babišovi ze školky, už asi 5 dní je to jeho skoro nejoblíbenější hláška, používá ji mnohokrát denně při různých příležitostech. Jsem ráda, že je to jen pitomec a ne nic horšího. Upřímně mu to nevymlouvám. Nemělo to být nějaké mé a manželovo prohlášení vůči komisi, však to jsou sousedi na malé vesnici, že, všichni se známe, jen to prostě říká pořád. Větší zase přišel ze školy s hláškou náš pan prezident Andrej Babiš, takže jsme si museli vysvětlit, že pan Babiš je lhář, zloděj a zlý nemorální člověk, kterého za prezidenta nechceme a volit nebudeme. Tak se ptal, proč ho někteří kamarádi ze školy volí. No, vysvětlili jsme si, že šestileté děti nevolí, je to jejich rodiče nebo jiní dospělí příbuzní, kteří mají na věc jiný názor, buď si nemyslí, že je to lhář a zloděj nebo jim to je jedno. Asi se to na ně v těch institucích valí víc, než by mi bylo příjemné, je to pro ně teď velké téma.
continuity jo, nám zamrzla popelnice, nedá se otvřít. Tak ještě že jsem ten Babišův lístek netáhla s sebou domů, ani vyhodit by nešel. ![]()
Malenge díky, napsala si to moc hezky. Aby mohli voliť jen ti, co se nám líbí, je celkem rychlá cesta do pekla.
![]()
Pinot Noir to je znamení, že bys ho musela schovávat na ten tampon
(doufám, žes to byla ty, kdo to psal
)
Malenge 11-ti letému jsme taky vysvětlovali, co je správné. Menší to moc nechápe a papouškuje, co slyší kolem. Ale když starší čekal, zda malého vyplísním kvůli nadávce, jak srdce tak rozum mi nedovolily![]()
Já nosím Babiše v kapse, protože jsem neviděla koš a moje děti tam začaly běhat dokola a musela jsem je nějak vypakovat. Ale ta 3,14ča se mi líbí, to by mě určitě uvolnilo, kdybych to pak nalepila na dveře úřadu. Doufám, že za pět let už nebudu mít tu možnost!
Malenge jo , já. ![]()
Blbý je, že fakt nemůžu vyhodit odpadky, a to jsem se pustila do takové menší debordelizace. ![]()
Dnes jsem na návštěvě zjistila, že mamka je od včera už na standardním lůžkovém oddělení
.
To prostě musí dneska dopadnout
...
Pinot Noir chtělo by to trochu slunce, taky už nám párkrát zamrzla. Nebo kdyžtak nahřát fénem, to víko povolí celkem snadno.
wendulka super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.