martek01 třeba tohle?

Aktuální česká politická situace
andulka01 jo, ty lístky jsou na podpal výborný - 1.kolo proletělo komínem hned
Začínám si připadat trapně a bez fantazie, když jsem Babiše prostě jen vyhodila do odpadkové krabice za plentou
(většina vyhozených lístků byla zmačkaná)
1010 já ho taky jen vyhodila.
Napadlo mě sice, že zabalit do něj třeba použitej tampon by bylo dobrý využití, ale musela bych ho doma skladovat nejmíň dva týdny. A to pak hrozí, že na to syn něco namaluje, a bude to tu rok viset na nástěnce. ![]()
A co hovori exit poll? Edit. Jo dva dni! V prvy den sa nerobi a treba cakat do konca, ze? Ma tie dvojdnove volby nejak zmiatli.
0zero7 Já výsledky voleb sleduji na https://www.volby.cz/ je to stránka Českého Statistického úřadu odkud všechna ostatní zpravodajství čerpají. Zkus jestli ti to pojede.
zdroj: TW
Mrakoplas výsledky budú tak rýchlo, že exit pool nedává žádný smysl. Je to ztráta času.
Dobré predikce dávají už i učící se modely, stačí jim 10% sečtených hlasů pro výsledek s přesností na procenta.
Třeba tady.
continuity to je zaujimave, vdaka za link.
Začínám si připadat trapně a bez fantazie, když jsem Babiše prostě jen vyhodila do odpadkové krabice za plentou
(většina vyhozených lístků byla zmačkaná)
Buď klidná, já taky, co se s ním crcat. A znesvědcovat rodinný krb. Ale lupla jsem ho tam do toho pytle zmačkaného a švihem.
Chytá mě panika. U nás v koši samej Pavel![]()
Ano vím, že tohle je děsnej okrsek, ale i tak![]()
1010 taky jsem bez fantazie...lístek jsem vztekle zmačkala do malinké kuličky a okázale mrskla do koše...jo a napadlo mne,že kdybych byla členem volební komise,že bych po 22:00 projela odpaďák,abych si udělala soukromý průzkum,jak se věci vyvíjejí![]()
My jsme lístky nevyhodili. 10letá dcera měla obavy, že se spleteme. Tak hned před volební místností z její strany proběhla kontrola, jestli nám zbyl Babiš. Dobrý... prošli jsme. ![]()
Dcera má osmnáct za pár měsíců,tak šla se mnou jen jako doprovod,ale co udělá s hlasovacím lístkem Babiše,v tom měla jasno

andulka01 To je z první volby? Protože my teď máme žlutý.
My jsme se včera večer taky docela vyblbli.
Tak snad to dopadne....

U nás na venkově přetrvávající ledovka, sambo šel kilometr asi 25 minut, dvakrát se natahnul a dvakrát mi volal ať s dětma fakt nikam nechodíme:-D. Tady teda svaty Petr přál tomuto politicky zaostalemu kraji....
Maureen To mě taky napadlo, že být v komisi, tak bych se podívala, ale nevím, jestli tohle můžou udělat ![]()
Já jsem se celou dobu za plentou soustředila na to, abych ty lístky omylem neprohodila, jak si to člověk nemohl připravit doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.