Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 17:53

monis jenže když si to pustíš, tak zjistíš, že ona sice řekla že ji kritizují lidé, kteří někdy nevyhráli prezidentské volby, ale bylo to myšleno, že nemají za sebou ten zážitek ne že ona je tím pádem něco víc. A presne popisuje to, co razorblade , že se nepovedlo přenést tu atmosféru do televize. 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 17:57

Včera někdo v jednom tweetu psal Kmentovi (to je novinář z Reportér magazínu), že voličům v Brně (kde měl asi nějakou besedu) slíbil, že když nebudou volit Babiše, tak prý (do tří let) odhalí vraha Mrázka. Téma je zde teda teď jinde, ale jen jsem si na to dnes vzpomněla a vrátila se k tomu a dávám tady pro zajímavost, že se třeba ještě máme na co "těšit".

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. ledna 2023 18:09

Lenka22 jojo poslouchala jsem s ním nějakou debatu na youtube a říkal to, že když nevyhraje Babiš, bude mít čas na toto téma. Ale celkově mi z té debaty (ač jsem poslouchala na půl ucha) bylo dost ouzko.

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 18:09

clothilde jasne, napis mi do zprav adresu, ale je to vydani z 85, zadny archiv

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 18:37

continuity Jako že když jsem si dovolila zkritizovat někoho od Pavla tak je to hned schíza? Nebo to bylo obecně na Twitter? Na Twitter nemůžu reagovat, nevím co tam probíhalo.Já jsem reagovala na přenos včera ze štábu a dnešní prohlášení Markéty Řehákové.

Ta tvoje reakce na můj příspěvek mi přišla jak v duchu Zemana a Babiše, ti se taky snaží člověku/lidem přihrát nějakou duševní nemoc v momentě kdy někdo nesouhlasí s jejich názorem s cílem ho zesměšnit. Kdybys třeba napsala, že za tebe to bylo všechno v pohodě a nemáš co by se ti na mluvčí nelíbilo, řeknu si OK, jiný názor a teď tady nereaguju.

Doufám, že jsme se těmito volbami posunuli do doby, kdy minimálně v prezidentském úřadě a kanceláři bude takovéto chování minulostí.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 18:44

Mně se ta holka taky pranic nelíbila. Ale asi ji to dobře vyškolilo, těžko na cvičišti, lehko na bojišti;-). 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 18:46

Černá kočkajakou duševní nemoc proboha?

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:21

Tak určitě.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:29

Sweet Potato toto ještě bude strašný prúser a já doufám, že to někdo Babišovi spočítá. 

Offline nerolix
příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:31

continuity Já to beru ze strany Bureše jako neskutečnou prasárnu, na kterou doufám jeho voliči-sázkaři nezapomenou. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:32

nerolix otázka je,komu ji budou dávat za vinu. 

Offline nerolix
příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:33

continuity To určitě, ale pokud Bureš slíbil, že se o ně postará, tak ať se stará!

Offline jerry
11236 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:46
Reakce na continuity:

Sweet Potato toto ještě bude strašný prúser a já doufám, že to někdo Babišovi spočítá. 

​Toto mě napadlo hned, jak jsem to zaslechla:

1. Bureš vybídnul k sázení u konkrétní firmy, takže je to vlastně reklama. Ta ale musí mít povinné upozornění, že sázení způsobuje závislost.

2. může to být považováno za veřejný příslib ("Babiš se o vás postará")

A pokud Fortuna potvrdila, že se zvýšil příliv registrací a sázek, tak to může ještě být zajímavé

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:49

Sweet Potato no to jejích presdileni: volte srdcem,sazejte chytré je taky hodně dvojznačné. A můžou mít k tomu článků někde na webu kolik jen chtějí. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 19:57
Reakce na Karja:

Mně se ta holka taky pranic nelíbila. Ale asi ji to dobře vyškolilo, těžko na cvičišti, lehko na bojišti;-). 

​Mne to sice prislo jako prasteny chovani, ale bylo z toho znat, ze ma silenou radost, ze to proziva celym svym ja. Taky tam v jeden moment od ni zaznelo neco ve smyslu, ze lidi ji rikaji, ze by mela byt korektnejsi, ale ze si nemuze pomoct. Myslim, ze dal bude normalni, tohle byl fakt vybuch emoci.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 20:01

Sweet Potato continuity a to se meli zacit lidi ptat, jestli sazeji na vyzvu Babise, nebo na nej prestat prijimat sazky? Snad je na kazdem, kdyz jde do hazardu, ze pak nese rizika. Jina vec je, kdyz nekdo k tomu lidi ponouka a pouziva falesne sliby, ten by nejak postizitelny mel byt. Ti sazejici jsou bohuzel potrestani za svou blbost.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 20:06

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 29. ledna 2023 20:07