Komu se příčí přispívat na zbraně, tak co na český Mash?
Aktuální česká politická situace
Mně se na zbraně přispívat vůbec nepříčí, tak proč ne i na MASH.
Ať má Putler a ta jeho sebranka radost. Nejlíp v pekle.
Díky za odkaz![]()
jerry díky, mě to úplně nadchlo. ![]()
pokud mi zítra konečně šéf něco řekne k těm odměnám, ještě to znasobim.
A tohle je taky dobré, ještě ho muž i zná. Klobouček.
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1625210974562095107?t=1z9JY-WtI-b4iex4JdqZYQ&s=19
A do Lán posíláme písničku
moora Boží! Děkuji, to jsem si vypůjčila ![]()
Tak začíná pomalu lézt na světlo boží, proč zlodědek pro tu hradní svoloč sháněl abolici.
Tohle je jen začátek.
Však ho s tím taky Fiala hnal ![]()
Dyk jim neni trapný ukrást cokoliv...
Ovčáček jde pracovat na pražské arcibiskupství. Pane Bože?
Kan Tyjo, to měl asi pojištěný líp než jen přes Duku. Tak zaslouží si přece, ne? Cpal do lidí žalmy aniž by to bylo náplní jeho práce, to se asi cení. Achjo.
Jsem tu nervozni ![]()

moora ten je fakt boží ![]()
moora
On je skvělej!
To je tak příjemný, to číst!
Mám zájem pomoci obnovit prestiž ČR v zahraniční politice, řekl Pavel ke svým plánovaným bilaterálním setkáním na konferenci. Setká se s francouzským prezidentem, běloruskou prezidentkou nebo s britským ministrem obrany. O žádnou ze schůzek zvolený prezident nežádal, zájem vyšel vždy z druhé strany, včetně Macrona.
Na Mnichovské bezpečnostní konferenci začala schůzka zvoleného prezidenta Petra Pavla s britským ministrem obrany Benem Wallacem. Požádala o ni britská strana. „To bude velká změna,“ komentoval Wallace budoucí výměnu prezidentů na Pražském hradě.
Deník N
V Bělorusku už nemají Lukašenka, ale nějakou ženskou? Asi je taky nová![]()
Ale jinak se to čte dobře, o tom žádná.
jerry To má deník N špatně, je to kandidátka na prezidentku.
Za chvíli je smutne výročí. Tihle stále v Rusku vydělávají. Přiznám se, že můj bojkot Ritter čokolád až na jednu darovanou marcipanovou byl úspěšný. Merci jsem ani nedostala. Jogurty od Ehrmanna ani syry Hochland nekupuji. Do Makro jsem nevstoupila. V Globus nakupuji. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články