Malvin Podívejme, zajímavé. Miele a Alianz.
Aktuální česká politická situace
Malvin Teda přiznávám, že Makro vyškrtnout neumím, musím tam občas pracovně. Ale koukám, měla jsem vybraný pneu Continental, tak to ještě přehodnotim. Ale jinak si stejně nedělám iluze.
A sankce nám určitým a ne zcela zanedbatelným způsobem pomohly ve firemním byznysu
cha, nejenom letadla si russáci nemůžou koupit ![]()
Malvin Teda přiznávám, že Makro vyškrtnout neumím, musím tam občas pracovně. Ale koukám, měla jsem vybraný pneu Continental, tak to ještě přehodnotim. Ale jinak si stejně nedělám iluze.
A sankce nám určitým a ne zcela zanedbatelným způsobem pomohly ve firemním byznysu
cha, nejenom letadla si russáci nemůžou koupit ![]()
Malvin pekne, píšem si, Miele a Bosch....hrozí mi výmena sušičky, tak nech sa neseknem....
Koho chce ten parchant dojmout? Ten bude zralej na přesdržku až do smrti... a to, že se zašije na pražský arcibiskupství (Vatikán zjevně nemá o takovýho prezenta zájem), z něj světce neudělá.
Šarapatka k tomu trefně: https://twitter.com/zdeneksarapatka/status/1625660307082211328
A řekla bych, že Milda nám ještě trochu zasmrdí, než vypadne.
Vypadá to, že arciibiskupství je země zaslíbená pro podobné kreatury - vím o jednom dalším, který se tam zašil (a dělá vysloveně kozla zahradníkem).
Rokytka? ![]()
Jeden bývalý kolega, po jehož nedobrovolném ukončení pracovního poměru začaly na povrch vyplouvat hříchy. A po pár letech jsem zjistila, že rozhřešení hledá ve stejné pracovní pozici na arcibiskupství.
Měl jste někdo odvahu a trpělivost pustit si Insider s Prchalem?
Sweet Potato myslik, ze v nasledujicich dnech na to dojde![]()
razorblade Šiš aby se ti nepřitížilo!

V autě většinou poslouchám Radiožurnál, ale dnes jsem to musela přepnout na Beat. Dnes to celodenní vysílání o Ukrajině, rozhovory Pokorného s Dorazínem a všechno další mě úplně sejmulo. Je to tak strašný, co se děje kousek od nás.
999 měla jsem to včera stejně...poslouchám Radiožurnál...ale včera jsem si pak cestou domů taky zbaběle přepnula..jako že už,prosím,ne,žádné negativní zprávy...
To je zase jednou fraska! Nacher podal navrch, poslanci mu ho odhlasovali a tim ho zesmesnili!
Kokoska ja se tom docela bavím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články