Přijde mi neuvěřitelný, že by Rusáci a Bělorusové mohli na olympiádu
. Tady aspoň petice, aby se k tomu ČOV postavil čelem.
https://www.petice.com/zabrame_uasti_ruska_a_bloruska_na_olympiad
Přijde mi neuvěřitelný, že by Rusáci a Bělorusové mohli na olympiádu
. Tady aspoň petice, aby se k tomu ČOV postavil čelem.
https://www.petice.com/zabrame_uasti_ruska_a_bloruska_na_olympiad
Anema no přesně. Já viděla nějaký rozhovor s předsedou (?) ČOV, to bylo samé vykrucování, že sportovec se může sám rozhodnout a že v MOV byli Češi proti... když to neprošlo, tak bojkot nezavažují
Anema Hodně se angažuje Dominik Hašek, to je dost zvučné jméno, snad něco zmůže.
Lenka22 Waters byl vždycky šmejd bohužel. Rozbil Floydy ![]()
Lenka22 Elon si začíná hrát na Boha. Nebezpečný génius, bohužel.
Musk me teda nastval, a to tak, ze hodne.
andulka01 Kokoska jo, já jsem ho měla za opravdovýho frajera - bez ohledu na Teslu i twitter i všechno ostatní - to mě tak netankuje. A teď bác, rána palicí, on to vlastně žádnej frajer není, ani vzdáleně...
Sweet Potato o Watersovi jsem nevěděla nic...a jsem z těhle lidí strašlivě zklamaná.
Lenka22 hlava mi nebere, jak kdokoli muze rict jedno jediny pismeno ve prospech Ruska nebo na jeho podporu, obranu.
Lenka22 Musk mi začíná připadat fakt nebezpečnej.
Kokoska já nad tím přemýšlím denně, jak je možný, že lidi nejsou schopný rozeznat tak základní věc jako je dobro a zlo, jak to, že jsou schopní ty Rusáky obhajovat...nevím, no. A zvlášť Češi, kteří s nima máme svoje vlastní letité zkušenosti.
Sweet Potato me to nejak uniklo, co Musk vyvedl?
Antje Teď čerstvě: https://www.forum24.cz/elon-musk-pomaha-kremlu-brani-ukrajinske-armade-vyuzivat-satelitni-internet-k-ovladani-dronu/
A i jiné jeho počiny jsou zvláštní.
Sweet Potato dekuji, jdu cist. Nejak mi to uniklo
Já vám to tu trochu přeruším, ale jak jsem shlédla tu tiskovku ANO, tak je mi z toho úzko. Už je jasné jak hlavně Schilerka bude řádit. Pavel, aby nedělal nic jiného než řešil spory a stejně bude vše špatně. Bude řev a nemá to řešení. A ve společnosti to přinese ještě větší zlo. Partner čekal na někoho v hospodě a tam se strhla pěkná mela, pár 50 l. se pustili do servírky a dalších koho volili, Babišovci plní zla. Nebude dobře.
Devcata, a uz jste viděly tu dekovacku za kozisky ?
rocky jako jo, je to na bliti. Ale dokud budou ty vdovy s usmevem za kozich vroucne dekovat, misto aby ho soudruhum omlatily o hlavu, nezmeni se nic.
jitřenka prezident spory resit nemuze, maximalne muze nabadat ke spolupraci a vyjadrit svuj nazor. Ze by mohl rozkazat, co se jak ma udelat, to tezko. A ze by ho ANO v necem poslechlo, to je cira utopie.
Kokoska - jo, jo, jenže tohle ví, ti chytřejší, zmasírovaný zbytek bude poslouchat prezident pětikolky, nikdo nám nenaslouchá, jenom my chceme vaše dobro a td. Nepovede to ke zklidnění, ale ta masáž bude ještě větší a nechutnější. Schilerka se na to celá třese. Lidi jsou už teď celkově vystreslí a unavení tím vším. Víš jak to vypadalo těch 14 dní, v tomhle asi budeme žít soustavně, no nevím, ráda bych se pletla.
jitřenka taky to nevidim moc ruzove.
jitřenka Asi jo, já jsem se zařekla, že aspoň chvíli se to budu snažit ignorovat. Oddech od politiky. Užiju si akorát inauguraci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.