Ty vzory! ![]()
Aktuální česká politická situace
andulka01 vzory super ![]()
paní Bobošíková taky dobře válí https://www.tiktok.com/@abybylojasno/video/7197569778481974534?_r=1&_t=8ZhSgEcsqaE
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-mynar-si-na-sjezdovku-pujcil-stan-z-hradu-vratil-ho-kdyz-se-na-to-prislo-225168
Mynář zachránce hradního rozpočtu! Co hradního, státního, světového, intergalaktického!
...a nevrátil to, na co se dosud nepřišlo.![]()
Myslím, že hloubkový majetkový audit na Hradě bude mít zajímavé výsledky.
Sweet Potato Mě vždycky v souvislosti s tímhle Mynářem napadne, co ta jeho Alex, ta je se vším v pohodě? je s ním vůbec ještě?
Beranka Asi by se prosáklo, kdyby nebyla? ![]()
Sweet Potato Asi jo. Takže nejspíš je s tímhle vším v pohodě. Fuj.
Beranka Měla jsem dojem, že po odchodu z hradu chce Vráťa domů do Osvětiman a Alex se nechala slyšet, že z Prahy ji nikdo nedostane. Tipla bych na volný vztah typu Miloš a Ivana.
Sweet Potato A pak že od nich daj všichni ruce pryč... Holt bude vyrábět další špínu pro někoho dalšího.
Ono to bylo myšleno spíš "slušní klienti (= ti, kterým záleží na pověsti) od nich dají ruce pryč".
Takže nepřekvapivě uplatnění kde jinde než opět v politice (a mimo ČR).
jerry Já vim, ale už jsem i dříve psala, že na slušné klienty věřím jen málo. Ovšem další politická kariéra opravdu nepřekvapuje.
ten novej je vtipnej :)

moora Jo, je. Pořád přemýšlím, kdo mu to vymýšlí. Předpokladám, že si to nepíše sám, i když česky asi umí.
moora posledni tri britsti velvyslanci byli hrozne sympaticky lidi. Moc rada jsem sledovala Archera (obcas jsem ho potkavala s jeho skvelym psem, kteryho prej meli z ceskyho utulku) a super mi prisla i ta pani Jan, co tam byla pred nim.
Sambo se dostal chvíli po škole na britskou ambasádu a nešel tam pracovat. Jako ona by tam byla nakonec docela prdel:-D.
Karja jak jako a nešel tam pracovat? Tyjo, já už pár let projíždím každej jejich inzerát, jestli bych se třeba nechytala. A nic teda
oni teda hledají furt juniory a na to už dost přesluhuju.
andulka01 Jo, on junior určitě byl, měl třeba dva tři roky po škole. Ale myslím, že se mu nelíbila pracovní doba a platové ohodnocení vzhledem k náplni práce. Ale jo, říkal, že to tam všechno působilo dost mladě a tak jako uvolněně, včetně té velvyslankyně a to si ted nemůžu dopočítat jestli tam byla už Jane Thompson nebo ta předchozí, bylo to nějak na přelomu toho období.
Jsem zklamaná z Muska...já jsem na něm neobdivovala ani tak Teslu ani vesmírné aktivity jako takové, ale hodně jsem oceňovala tu pomoc Ukrajině Starlinkem. No a Roger Waters...to mi hlava nebere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články