Aktuální česká politická situace
Kdo všechno může být v dnešní době legendou .... ![]()
brrr tak tohle jméno vidím poprvé. Ale nazvat se tak sám asi může každý ![]()
brrr tak v motosportu asi je.
brrr to je úplnej debil, lidskej odpad dalo by se říct a často to neříkám.
continuity a kámoš R. Chlada, to je fakt dvojka ![]()
Pinot Noir ja jsem vcelku tolerantní i vůči Rajchlovcum. když chtějí dospělí lidé posílat svoje peníze na podobná stvoření, pro mě za mě. Občanku mají, svepravni jsou. Ale obhajovat tahle "savovaci doporučení" vůči zranitelným autistickým dětem, mi fakt zvedá kufr.
continuity nepopírám, že je debil. Ale v motosportu ho za legendu považují. Tak se nevylučuje.
continuity Jo, já už o těch jeho zdravotních přistrojích, atd. četla. Fakt individuum.
Fakt je normální, že člověk, kterýmu pětkrát prostřelili tenké střevo a byl ve velmi vážném stavu, jde po dvou týdnech v nemocnici do domácího ošetřování?![]()
Řvousenka pokud mu daji nemocnicni luzko polohovaci a osetrovatelky na 24 hodin denne, mozna i monitor, tak asi jo, ale i tak se mi to zda brzo.
Já mám ted v práci klienta, co jsem jmenuje křestním jménem Richard a už několikrát jsem o něm mluvila jako o panu Richardu Chladovi:-D. Myslím, že je čas vypnout internety..... Edit(jé, ted mi došlo, že ty máš doma Ríšu, tak to takhle spojené nemáš, já už nějak jo, ještě mají takové krátké rázné příjmení, tak je to hned...)
Řvousenka myslím, že mu doma prostě postavili nemocniční pokoj i s potřebnými přístroji, zajistili nepřetržitou péči, stejně jako Zemanovi v Lánech. Pamatuju si, že tehdy říkali něco jako že když je k dispozici dost prostředků, dal by se v těch Lánech postavit i operační sál, když by na to přišlo.
Karja no já teď kvůli Ríšovi pořád zkoumala, jestli bude na té autoshow Chlad vystavovat Bugatti, tím jsem se zcela nechtěně dozvěděla i o Turkovi, tj. informace, které bych normálně k životu vůbec nepotřebovala. Takže mám to spojení Richard a Chlad teď taky v hlavě.
Ríša, když se dozvěděl, že jediná Bugatti v ČR vlastní někdo jménem Richard, byl úplně paf! Musím mu ještě vysvětlit, že ne každý Richard je obdivuhodný, bez ohledu na Bugatti. ![]()
Pinot Noir jj, já si náhodou uplně říkala v souvislosti s tímhle klientem, jak zrovna tohle jméno dokáže tak jako dotvořit, když to sedne k tomu příjmení, to celé jméno k takové uplně vznešenosti nebo autoritě nebo jak to nazvat. Snad to taky taky máte!:D (r.chlad si to teda posral no, základ v občance dobrej, ale tam se to ničím nezachrání)
Mohučanka Včera jsem zahlídla někde ve zprávách jeho sídlo v Bratislavě a asi to dává smysl .
Já ty konspirace moc nemusím, tady se by se dalo spekulovat až do konce světa, ale tohle mě pobavilo.

Blok volebních spotů je neuvěřitelný bizár ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články