stesBrm, brm!
Aktuální česká politická situace

No dop*dele, to jako "něco jsme slíbili a něco prohlašovali, jen abyste nás volili, ale nemysleli jsme to vážně, kiš kiš!"
Lídryně kandidátky a zvolená europoslankyně Klára Dostálová říká, že některé slogany použité v kampani nemysleli vážně a šlo jen o nadsázku.
Kokoska podle mě je většina sloganů napříč stranami lež, ne nadsázka,to je jen zjemnění. Ale že to madam takhle vybali naostro...žádný zábrany![]()
stes ja si iluze nedelam, sliby se slibujou, blazni se radujou, ze. Ale tohle je fakt vysmech.
Kokoska vyhrála i u nás v "baště ODS". Bašta po mnoha a mnoha volbách padla... Fakt mi to hlava nebere.
Kokoska no je, neuvěřitelná drzost...a ovce jim to žerou
Love it
711990 Nijak mě to nepřekvapuje
Předpokládám, že Turek je Klausovo kukaččí vejce, jen se teda bude muset zbavit Šlachty. A naprosto pragmaticky dodávám, že bude lepší, když toho hňupa (z kterého mám regulérní osypky) vytěží ODS než Bureš ![]()
prďola To sedí.
Já pořád říkám, že je dobře, že nevoliči nevolí, mladí obzvlášť. Tady hezky vidíme, co se stane, když volit jdou.
Sweet Potato díky za odemčení ![]()
No, bude z toho mrzení mezi omladinou - nepřítel jasný, spasitel nalezen a ve výsledku bude ze slibů prdlajz... i když vlastně na ochlazení klimatu se dá čekat víc než jen jedno volební období ![]()
prďola Já myslím, že vyšuměj tak jako tak.
No dop*dele, to jako "něco jsme slíbili a něco prohlašovali, jen abyste nás volili, ale nemysleli jsme to vážně, kiš kiš!"
Lídryně kandidátky a zvolená europoslankyně Klára Dostálová říká, že některé slogany použité v kampani nemysleli vážně a šlo jen o nadsázku.
Škoda že to nejde obráceně: My že jsme vás volili? Jen jsme si dělali prdel, mazej ke škopku! ![]()
Sweet Potato Jako uskupení asi jo, ale o Turkovi si to úplně nemyslím... ale ráda se budu mýlit ![]()
prďola Já myslela ty voliče.
Přijde mi hezké, že se paní prezidentka Čaputová přijela rozloučit do Prahy. Oběma to moc sluší.
Sweet Potato No tak současná omladina bude za 5 let určitě trochu jinde, ale nějaká omladina s podobným pohledem na životní potřeby (jako "... oni mi zakážou jezdit autem" který jsem si předělal ze starýho favorita... ) tu bude vždycky.
A jak tak poslouchám různé ekonomy s varující predikcí zhoršení ekonomiky (protože W), která bude generovat hromadu nespokojenců i z řad dávno dospělých, tak bych pomalu začala mít obavy o příští parlamentní volby ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články