To je tak strašný, že nejmenší bizár z toho jsou nakonec ti mimozemšťani.
Aktuální česká politická situace
Řvousenka amen
jsem z toho dost zoufalá... volit chodím vždycky a tentokrát se mi teda ukrutně nechce.
Malenge ja hlavne vubec nevim koho ![]()
Lamicka ja si davam volebni kalkulacku, akorat je pak potiz kdyz program te strany se shoduje, ale nelibi se mi personalni obsazeni a naopak![]()
viktorka_od splavu Já se o volební kalkulačku ani nepokouším, obávám se, že by mi vyšla starna, která je pro mě kvůli určitým osobám nevolitelná. Z celýho štosu mi zbyly tři lístky a teď hledám nejmenší zlo.
Marbuša to jsme na tom velmi podobne:-/
Včera jsem to probírala odshora dolů a nahoru, a nakonec se rozhodla pro Starosty se zakroužkováním Exnera - ten se hodně a do hloubky věnuje dezinformacím + Farského.
Lenka22 ti mají toho Poleščuka na 8.místě... ale zas nerada bych to tímto hodila Nerudový...
Lenka22 To jsem taky přemýšlela, že zakroužkuju Farského a ještě jednoho. Je tam taky v seznamu náš velmi schopný mladý starosta z městečka, kde máme chalupu. Ale já bych snad radši, aby zůstal starostovat, když je tam užitečný, tak nevím, jestli ho zakroužkovat :-)
RoSa doufám, že bude vykroužkovaná - taky jsem původně kvůli ní o Starostech vůbec nepřemýšlela, ale pak převážila ta možnost kroužkování a hlavně toho Exnera, no...mluví o něm moc hezky Alvarová, tak mě k tomu ponoukla :-)
I o Poleščukovi jsem uvažovala, je možné, že ještě zaměním Farského za něj...uvidím.
Marbuša to je dilema, no....člověk prostě nutně musí volit kompromis, jinak to nejde.
viktorka_od splavu mně vyšlo to lano
ale vysokou shodu mám se spoustou stran, nechápu, jak je to možné.
Evaeva tak mě největší shoda názorů vyšla s tím prodejcem zapperu![]()
Pro mne je jasná volba Andrej Poleščuk.
Taky jsem se nakonec rozhodla pro starosty. Asi farský a poleščuk. Nerudovanou vážně ne, nesedí mi vůbec. Já bych tak moc chtěla nějakou PANÍ POLITČKU ale když není ..
No tvl ty EU volby, Macron rozpouští Parlament, v Německu to nedopadlo o moc lépe, Slovensko v rámci možností únosně, Jsem teda dost zvědavá tady.
A do toho to vypadá v Izraeli taky na nové volby.
continuity tady hrůza
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články