Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 06. října 2025 15:13

Černá kočka Se Adamovi divim, kdyz si vzpomenu, jak s nim Babis vytiral. Ve Finsku je krasne.

Tohle bude vlada "ja na tebe neco vim" a "ja zaplatim vic"?

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 06. října 2025 15:19
Reakce na 999:

Jak já Babišovi přeju to sestavování vlády s Okamurou a Motoristama. On si myslel, že sestaví jednobarevnou vládu a bude vládnout za jejich podpory, ale kluci řekli ne, ne :-). Tak na tohle si beru první řádu :-).

​Ano, pohled na kroutícího se a zuřivýho Babiše bude k nezaplacení.

Jen si teda nedokážu představit, jak by se kdokoliv z činovníků SPD a Motoristů moh hodit na jakýkoliv ministerstvo (kromě pozice vrátnýho). Jako nedostatkem sebevědomí zjevně netrpěj. Třeba to zahraničí, to už je čirá hrůza!

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. října 2025 15:40

Černá kočka boris je dokonce doktor . Me u motoristu pobavila akce mluvci. Jejich mluvci byla nekolik let u Okamury, paknu Slachty a pak dostala do chomoutu Borise. To jsou telenovely toto

a cetl nekdo rozhovor se Sevcikem? hrozny cteni, hrozny

https://www.irozhlas.cz/volby/novy-poslanec-za-spd-sevcik-kdyz-jsou-mladi-tak-blbi-a-neuvedomuji-si-problemy_2510042142_vtk

Online notna
9389 příspěvků moje polička 06. října 2025 16:12
Reakce na barbucha:

​Ano, pohled na kroutícího se a zuřivýho Babiše bude k nezaplacení.

Jen si teda nedokážu představit, jak by se kdokoliv z činovníků SPD a Motoristů moh hodit na jakýkoliv ministerstvo (kromě pozice vrátnýho). Jako nedostatkem sebevědomí zjevně netrpěj. Třeba to zahraničí, to už je čirá hrůza!

​Okamuru jsem slyšela říkat, že by chtěli na ministerstvo za ně dosadit odborníky. My se s mužem smáli, že oni si snad i uvědomují, že by to bylo nad jejich síly a musí si tam dosadit někoho chytřejšího Smekám, takovou sebereflexi bych tady nečekala.

Kokoska Taky se divím. Babiš ho normálně při tiskovách ponižoval. Na to už musí mít povahu, chtít to zažívat znovu. To už snad nemůže být ani o penězích.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 06. října 2025 17:16

Jos Ten Sevcik.  Tomiovi vzesel z  voleb fakt "dream team". Sevcik, Rajchl, Sichtarova, Majerova z Trikolory. Davam jim mesic, maximalne dva nez se totalne rozhadaji.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 06. října 2025 17:20

notna Ja myslim, ze to neni sebeteflexe. Ze proste moc dobre vi, ze od ministra se bude vyzadovat aspon nejaka prace a konkretni vystupy a do toho se mu nechce.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. října 2025 18:06

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. října 2025 18:19

Krehutka

Teď jsem to četla... Měla jsem ji ráda

Offline AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 06. října 2025 18:24

Krehutka ale neee

Offline RoSa
10119 příspěvků moje polička 06. října 2025 19:05

Krehutka chjo... bude chybět

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 06. října 2025 19:15

Krehutka 

Strašná škoda

Jsem na ni ještě nedávno koukala, když byla s Peckovou u Výborný... 

Offline RoSa
10119 příspěvků moje polička 06. října 2025 19:22

prý "po krátké těžké nemoci"...

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 06. října 2025 19:36

Krehutka coo? To je velka skoda, to byla chytra, rozumna a navic vtipna pani.

Offline stes
9148 příspěvků moje polička 07. října 2025 07:14
Reakce na Černá kočka:

notna Ja myslim, ze to neni sebeteflexe. Ze proste moc dobre vi, ze od ministra se bude vyzadovat aspon nejaka prace a konkretni vystupy a do toho se mu nechce.

​bingo

Offline Marbuša
1411 příspěvků moje polička 07. října 2025 07:25

Krehutka To ne, ta bude chybět 

Online Pinot Noir
29812 příspěvků moje polička 07. října 2025 12:13

barbucha hajlující primitiv ministrem zahraničí, to je prostě strašný.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2025 12:38

Pinot Noir to teda!

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 07. října 2025 12:41

barbucha To už radši Klempíře ministrem kultury než tohleto. Hrůza!

Online notna
9389 příspěvků moje polička 07. října 2025 16:41
Reakce na barbucha:

Panebože za co mě trestáš

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-je-pravdepodobne-ze-budu-ministr-zahranici-rekl-turek-40542647?utm_source=imedia&utm_medium=banner_selfpromo_dynamicky&utm_campaign=novinky_dynamicky&utm_content=imedia_skyscraper

​Strašný! Proč ho nedají na dopravu, to by bylo aspoň bez mezinárodní ostudy. Nácek pojede třeba na mezinárodní oslavy konce války? Teď jednat o Izareali a Palestině? Četlaj sem komentář, že dost ze zahraniční agendy spadá pod ministerstvo obrany, vnitra i obchodu a že v podstatě to není tak strašný. To je hrozný, přemýšlet, kde udělá budoucí ministr nejmíň škody.

Mám i soucit se zaměstnanci ministerstva. Si představ, máš šéfe Lipavského a po něm přijde Turek A za ním tam bude chodit Chlad. Ten už se nechal slyšet, že bez něj by Motoristi nebyly, tam kde jsou a za svý prachy, který do nich vložil, chce třeba 180km/hod na dálnici.