notna Podle mě jsou Motoristi (minimalně z části) Chladův projekt. I v těch bulvárních rubrikách se začal objevovat tak 4 roky zpátky, stejně jako se začali objevovat Motoristi. Pěkně navázáno na devadesatkovou mafii.
Aktuální česká politická situace
A Okamura si už řekl o hlavu policejního prezidenta. To je čím dál lepší ![]()
brrr Bych se měla dovzdělat, vůbec netuším, kdo je založil. Jsem je vůbec nebrala vážně. Naivně jsem si myslela, že se do sněmovny nedostanou. Spíš jsem tam čekala Stačilo.
RoSa Velmi výstižné. Bohužel.
notna Jako, já to nemám nikde podložené, ale Chlad se staví do role šedé eminence strany a ty Turkovy (a Turka staršího) vazby na Jonáka a spol.tomu taky nasvědčují.
RoSa Průměrný český volič závidí Pražákovi
bomba fakt![]()
brrr Ono to tak nejspíš bude.
ja myslím, ze to tak bude, ale Pražákovi, kterej reálne neexistuje. Je to nějakej snovej Pražák:D
Otevřené nenávisti vůči Praze (a tentokrát i Brnu, protože to na těch volebních mapách taky pěkně svítilo) byly o víkendu plné diskuze. Jestli je důsledkem závisti, to nevím, ale možné to je. Z vyložené přízemní radosti "to jsme vám to konečně nandali, to čumíte, teď jste utřeli, dobře vám tak" se mi navalovalo. Připadalo mi, že dost velká část individuí pojala volby jako "pomstu Praze".
Pinot Noir to si nemyslim. ale je videt (hezky i tady) ze praha a castecne brno je proste uplne jiny svet nez zbytek republiky. stejne jako treba londyn a zbytek anglie..
Karja no podle autora akorat prazak ma ty spravny moralni hodnoty, aby mohl na ostani koukat shora jako na debily z vidlakova. docela hnus, ale bohuzel vystihujici
Mě udivuje, jak je Babiš na ty jejich požadavky ochoten přistupovat. Nač ten kvalt? Držejí ho za koule a vyhrožují, že ho vydají ke stíhání?
brrr Bych se měla dovzdělat, vůbec netuším, kdo je založil. Jsem je vůbec nebrala vážně. Naivně jsem si myslela, že se do sněmovny nedostanou.
Já nejdřív myslela že to je fakt projekt nějakýho vtipálka, něco jako strana mírného pokroku v mezích zákona!
A pak jsem si taky nedokázala představit, že by něco takovýho moh někdo volit. Buranský hochštaplery, nejhorší lůzu co jí kriminál kouká z vočí... No, divná doba dneska.
Otevřené nenávisti vůči Praze (a tentokrát i Brnu, protože to na těch volebních mapách taky pěkně svítilo) byly o víkendu plné diskuze. Jestli je důsledkem závisti, to nevím, ale možné to je. Z vyložené přízemní radosti "to jsme vám to konečně nandali, to čumíte, teď jste utřeli, dobře vám tak" se mi navalovalo. Připadalo mi, že dost velká část individuí pojala volby jako "pomstu Praze".
Nic novýho. S tím začal (resp. řádně využil) už Zeman, kterej Prahu nenáviděl jako mor. Spousta vidláků se tehdy nestyděla přiznat, že Zemana volí jen proto, aby to Praze nandali.
No, tak má sůl země to, co chtěla. Jistě se bude mít mnohem líp! A elitáři bídně zhynou (otázka je, kdo pak bude tu sůl země živit
).
Já se teď čerstvě dozvěděla, že Rusové jsou chudáci, které jsme vyprovokovali. Listopad byl puč, zatímco únor byl demokratický převrat. (VŠ vzdělání, střední třída, 60 let, maloměsto.)
Sweet Potato v sobotu jdu na posvícení na vsi o 80 obyvatelích. V tomhle okrsku zvítězilo ano jen o prsa před spd. Modlím se, aby nedošlo na politický hovory.
Pro odlehčení. Kdyby politické strany byly parfémy, Voxel alias Bergamoss:
https://www.instagram.com/reel/DPO6z7fDNZg/?igsh=OGsyZjE4am5pZzVq
andulka01 Tak to nezapomeň přebít zdravotníma problemama, jak jsme si tady jednou nacvičovaly. ,,Co politika,volby, ale sehnat ortopeda, já mám kolena úplně v hajzlu....,, To se na venkově chytne, i kdyby tam byli všichni zdraví, my to máme k doktorům hrozně daleko, to vám vydrží do půlnoci!
Sweet Potato ja uz dnes vidim od unavy len na jedno oko a aj to to flaka...fakt ma ta strana svoj parfem, alebo vytiahol nejaky s tym nazvom?
brrr Tak on i někde řekl, že bez něj by nebyli nic. Podle mě je prostě šedá eminence.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my