brrr ale tak eminence neeminence, marně přemýšlím, jak by hranáč byl tomu pánovi s nastrelenými hřebíčky místo vlasů jako minister k osobnímu užitku. Leda by mu dělal sekr a měl zadara zahr cesty.
Aktuální česká politická situace
Já se přiznám, že se na to už vůbec nemůžu dívat. A ani poslouchat. Ještě nezačali vládnout a už dělají peklo. 4 roky v háji. A i když jsem Fialu úplně nemusela (i když jsem je volila) tak jsem ho obdivovala jak dokázal udržet ten pytel blech 4 roky funkční. A teď odchází a mě je ho normálně lidsky líto a musím přiznat, že si myslím, že byl vysoko nad průměrem když srovnám všechny premiéry.
slniecko Neee, říká, jaké parfémy se podle něj jodí k jaké straně.
stes Jako ministr samozřejmě nějak, ale když jsi šedá eminence strany, která je ve vládě, tak jsi za vodou. Vzpomeň na všechny lobisty, atd.
jerry já nevím, tohle je ošemetné, i tohle může skončit tím, że je to Fyjalova vina.
Pinot Noir nikdy jsem si tohle neuvedomovala, ale nedavno jsme byli na akci u kamarada (taky Prazak) a par podnapilych jablonecaku zacalo mit vecer blbe poznamky na nas "naplavu". Jak jsme se sem nacpali, je nas tu moc, no proste jsem nechapala. Jen jsem poznamenala, ze pravi starousedlici byli odsunuti. Jinak tady na severu je prazska tak tretina, i u nas v praci, dalsi tretina jsou Slovaci. No a Bedrichovsko uplne. Tak at se zalknou
jerry a pak je venkov a venkov. My tu mame normalni kraj, a pak jsou tu ty vybezky. Uz je i zlidovely termin clovek frydlantsky (diagnozy pozdni a pokrocile, nezvykle na vyspely svet), beze srandy jsou ty lokality za Frydlantem zeme nikoho. Jedine ceho tam je hojne jsou povodne.
Pinot Noir presne tak, babis prece slibuje, ze zkrati cekaci lhuty u lekaru...
Ani nevim, kolikrat mi pred volbama vyskocil jako reklama on, na cely display, rozetazene ruce a zkratime cekaci lhuty...
To se ale bude týkat úplně všeho.
Nejhorší ze všeho nebudou trpaslíci, ale Fialova vláda.
Zuzuli vcera jsem zirala, uz to asi nedohledam, na duvod, proc chce Babis ministerstvo zdravotnictvi. Pry tu mame narust rakoviny mozku a nejsou na to leky. Kdyby rekl, ze ho stve nedostatek leku od atb pres sirupy pro deti po ocni kapky, kazdou chvili neco... kdyby rek nejsou zubari... kdyby rek dlouhe objednaci lhuty na odborna vysetreni... cokoli, ale zrovna tenhle duvod? Podeziram, ze si nekde prect nebo mu rekli o Nergesovy.
Kokoska A on ty leky bude osobne vyvijet
.
Kokoska Nestaví někde kliniku s nějakým speciálním vyšetřovacím strojem na tohle? To mě napadlo jako první, ale asi budeš mít pravdu, že se doslechl o Laďce N.
Černá kočka jo, v Agrofertu, ktery na to dostane dotace.
To je dalsi vec. Kdyz dost zjevne pocital s vyhrou ve volbach a dlouho to pruzkumy potvrzovaly, jak to, ze nema jasno v tom, co s Agrofertem udela, aby zase nebyl ve stretu zajmu? Predestrel pry prezidentovi moznosti... no, obecne asi ano, ale konkretniho neco? Cekala bych, ze v tehle chvili uz bude verejne zname, jak to ma vyresene. Spis pocita s tim, ze po jmenovani se na to vykasle a odvolat ho uz nepujde.
Marbuša pokud to nekdo odemkne
A prosazoval myslim to onkologicke centrum v Praze, puvodne na Vinohradech, nyni se stavi v Motole. Byl na to rozpocet, ktery Valek po volbach castecne odklonil do Brna. K tomu nic nedohledam, ale dost se o tom tehdy mluvilo.
Kokoska ale státní zdravotnictví je teda v tom případě pro Babiše konkurence, ne? ![]()
Já se přiznám, že se na to už vůbec nemůžu dívat. A ani poslouchat. Ještě nezačali vládnout a už dělají peklo. 4 roky v háji. A i když jsem Fialu úplně nemusela (i když jsem je volila) tak jsem ho obdivovala jak dokázal udržet ten pytel blech 4 roky funkční. A teď odchází a mě je ho normálně lidsky líto a musím přiznat, že si myslím, že byl vysoko nad průměrem když srovnám všechny premiéry.
Souhlasím.
Černá kočka Kokoska Nebo postavi MR na namesti a tam nam vsem mozek osobne vysetri
Bohuzel ta chyba, co ma v hlave on, se neda nijak zobrazit ani lecit.
brrr jasně, o tom žádná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my