Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 08. října 2025 11:59

RoSa nevim, kdy ma byt to centrum v Motole dokoncene, snad v pristim roce. Pacientu je asi (bohuzel) vic, nez by Babisovo zarizeni pojalo, i kdyby to u nej bylo zdarma, tam konkurenci nevidim. On mluvil o lecich, ze nejsou, a samozrejme kdyz budou, jiste si dodavky pro sve zarizeni osefuje.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 08. října 2025 12:36

Sweet Potato Diky za odemknuti. Nejak zapomnel na primarni prevenci. Treba nejist nejen Kostelecky uzeniny

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:04
Reakce na Pinot Noir:

jerry já nevím, tohle je ošemetné, i tohle může skončit tím, że je to Fyjalova vina.

​Zcela nepochybně. Zubaři jsou nekřesťansky drahý, ortopedům musíš nosit obálky jinak přijdeš o nohu... 

Tady je jediný bezpečný téma snad jen počasí, a i tam jsou skuliny! Si vem když se ochladí - spousta zbídačelejch lidí nebude mít na topení!

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:06

Já se děsím dne, kdy/jestli začne Babiš plnit sliby. To budeme v Řecku dřív než řekneš "dluh"!

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:12

barbucha houby, Alenka si pujci a jak kdysi kdesi pravila, pujcka neni dluh! A Babis rikal za kovidu, ze nevadi, ze si pujcuje, protoze si pujcuje dopredu. Dlouho jsem nevedela, jak to myslel, ale zrejme chtel rict "po nas potopa, bude se s tim prat dalsi vlada. A my ji budeme kritizovat, ze na nic nejsou penize".

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:38

Kokoska 

Já se obávám, že jestli se do toho Bureš fakt vopře, tak už tady po něm žádná další vláda nebude. Leda nějakej nucenej správce. A pokud bude náš ctihodný elektorát zklamán (ráj na zemi nepřijde), tak ten správce bude z russka. Optimismu zdar

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. října 2025 13:39

Tvl kdo vůbec může něco takovýho volit

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:10

barbucha Je mi to až trapné, ale jednu voličku (!) znám osobně. 73 let, bývalá profesorka ekonomie na VŠE, nadprůměrné příjmy, 3 vnučky! Ale Grýndýl je děs, klima krize neexistuje, mladí mají vymyté mozky a jsou zfanatizovaní... Jen to píšu tak je mi z toho na zvracení. Stejně jako z té fotky.

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:14

Přiznám se, že mě fascinuje kňučení mužů, které přeskákaly ženy kandidátky. Polovina občanů státu, tedy občanek, má třetinové zastoupení ve sněmovně a oni fňukají a vadí jim, že voliči využili svůj nástroj kroužkování. Leckteří zjevně nemají koule na to, aby byli aspoň zticha.

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:33

Karja mam rozlámanou klíční kost, jsem teda v cajku

A to hned ve vedlejším pidiokrsku za lesem vyhrálo Spolu! Tam by bylo posvícení jedna báseň, svorně bychom si zanadávali.

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:36

Victoria mno a pak tu mame tu Piratku, ktera odstoupila, aby udelala misto mistopredsedovi, ktery se do snemovny nedostal. to uz je uplny vysmech

Offline stes
9148 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:37
Reakce na barbucha:

Tvl kdo vůbec může něco takovýho volit

​teď jsem dala pět minut tiskovky, kdyby to nebylo k pláči, tak se smeju,protože ty plky, to nemůže nikdo myslet snad vážně...a pávice ma nejaky zplihly perička oproti fotkam... . Tak a nad touhle fotkou se mi chce regulérní blejt...bez pardonu

Offline OliveOyl
1962 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:41

mně se udělalo nevolno

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:42

barbucha to je u Chladů v garáži? No tvl! Toho blicího smajlíka jsem ještě myslím nepoužila, ale tady by se hodil.

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:53

RoSa no dyť, státní zdravotnictví zaklekne, zdevastuje nebo odkloní k sobě, jako každou nepohodlnou konkurenci a pak nebudeme mít jinou možnost, než cvakat jeho kliniky. Pár desítek tisíc mrtvejch sem nebo tam, to ho netankuje, to už zkusil a fans mu to neubralo

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 08. října 2025 14:54

OliveOyl tak to jsme si teda polepšili... 

Offline Zuzuli
3746 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:28

Victoria dost me ted pobavil jeden komentar, ze "snemovna neni gay bar, aby tam byli jen muzi"

Ale to fnukani nad vykrouzkovanim zen me bavi uz od vikendu. Jo, taky jsem krouzkovala zeny pod 50. Jsem zena, je mi 34 a nechci, aby mym reprezentantem byl postarsi muz. Netreba za tim hledat kampan ze socialnich siti nebo cokoliv jineho. Ale prepokladala bych, ze kdyz uz strana postavi kandidatku, tak na ni budou takovy lide, aby pak byla spokojena s kymkoli, kdo se tam dostane.

Offline stes
9148 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:47

Jak vlastně došlo k tomu,že jsou takhle rozdělena ministerstva...vím,že to neni konečné,ale jak přišel T k tomu,že si hned nároku MZV?

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:48

Zuzuli o akci na sítích jsem vůbec nevěděla. Ženy kroužkuju léta. A že už jsem "zkušená", tak věkový limit nemám.

Offline berush
462 příspěvků moje polička 08. října 2025 15:53
Reakce na Zuzuli:

Victoria dost me ted pobavil jeden komentar, ze "snemovna neni gay bar, aby tam byli jen muzi"

Ale to fnukani nad vykrouzkovanim zen me bavi uz od vikendu. Jo, taky jsem krouzkovala zeny pod 50. Jsem zena, je mi 34 a nechci, aby mym reprezentantem byl postarsi muz. Netreba za tim hledat kampan ze socialnich siti nebo cokoliv jineho. Ale prepokladala bych, ze kdyz uz strana postavi kandidatku, tak na ni budou takovy lide, aby pak byla spokojena s kymkoli, kdo se tam dostane.

tady bych změnila jen číslovku: je mi 57, líp bych to nenapsala