Fakt pískejte konec, tohle co se tam děje už není komedie, to je fakt tragédie ![]()
Aktuální česká politická situace
rasaNori rozplakalo to i Babise ![]()
Samara Na dopravě je Kupka, ne? Dvojministrování zvládá jen Karel Havlíček.
barbucha doufam, ze nam casem neposlou taky Fica. Ted tam pojede Okamůra s celym ansamblem, aby neco nepritahli! Ale na jednani NATO (nejaka schzka parlamentnich delegaci) nejsou pro dva lidi penize, prej "doma budete, uz jste se narajzovali dost!"
Já mám pocit, že nám sem posílaj jejich odpad
Jsme snad nějakej sběrnej dvůr?
Na tu schůzku se přece jen pojede. Na Pitomia, tvora pevných zásad, stačí asi trochu dupnout...
No já taky žila v nějaký představě, že ministrem je člověk, co tomu oboru rozumí skoro nejvíc ze všech. Ne že se to může tahat jak králíci z klobouku a kdyžtak vyměnit se sousedem.
Musím přiznat, že je mi už úplně jedno, kdo jaký ministerstvo "povede". Jako rozeznávání těch lopat a nul je pod moji rozlišovací schopnost.
Musíme jen doufat, že přežijeme... než se ukáže že netrefěj do práce, nebo ještě lépe než je rovnou zavřou. On někdo s pevnějšíma nervama ty lopaty sledovat bude, snad.
Co ten chudák Babišův syn musel svému otci provést, že ho jeho otec už podruhý zatáhl do svých bojů o moc? Už byl kolem jeho syna klid a on to zase vytáhne na světlo boží v tom nejledovanějším projevu, jaký v současné době má? A stěžuje si na novináře? Vždyť on sám jim ho cpe. Milující táta, kterýmu záleží na dětech...![]()
Tak mu pěkně vrátili podvod v rámci Kos. Uzenin a do konce roku se má vymáčknout i francouzská prokuratura. Mohlo by ho to trochu pocuchat ještě:)
Já mám pocit, že nám sem posílaj jejich odpad
Jsme snad nějakej sběrnej dvůr?
Na tu schůzku se přece jen pojede. Na Pitomia, tvora pevných zásad, stačí asi trochu dupnout...
A tak kým to beriete...a beriete zatiaľ pomerne ochotne ![]()
Jak kdo ![]()
Hriba fakt nemusím, ale pokud bude Babiše takto trollit dal, tak mu tu pražskou dopravu odpustim.
Kolega mi říkal, vždyť on musí být magnet na ženy.
A já.. děláš si srandu? ![]()
Okamura není, aniž by koukal do papíru, říct dvě věty, proč jede na Slovensko
Jak se něco malinko vymyká těm jeho naučeným blábolům z kampaně, je úplně mimo. To je fakt hrůza, že takový debil reprezentuje stát.
Řvousenka tak na Slovensku klidně "reprezentovat" může, jede si tam pokecat se sobě rovnými. Poplácaj se po ramenou jak se jim pěkně daří jít proti EU a NATO, sundaj nějakou tu UA vlajku, nasdílí si nové dezinfo a proberou vhodnou značku vazelíny pro skoky Putinovi mezi půlky. A pak ještě Maďarsko a má s cestováním šlus, příčetné země ho zvát nebudou, protože je reálné bezpečnostní riziko (a blbeček k tomu).
Pro nás hodně blbý, mezinárodní izolace v přímém přenosu právě začíná.
Z blbých dotazů: hele a musej ty jiný země zvát jen Pitomia apod.? Že by třeba zvaly lidi z opozice
pokud teda nepůjde o nějaký mezinárodní smlouvy a tak (to teda vostuda bude). Nebo rovnou jenom Pavla? ![]()
Co nám kde pomůže Micina nebo to prase v klobouku, to bych teda ráda viděla. Nebo radši ne. ![]()
barbucha opozici zvát můžou, ale to je mimo vládní diplomacii. Musí si zvát svou úroveň současné volené reprezentace. Takže jediné východisko je ty blbečky nikam moc nezvat, nic jim nerikat, nechat je "v predsálích" a vysokou politiku dělat jinde.
Ale. V mnoha zemích Evropy jsou na vzestupu podobný hajzlíci. Možná se diplomacie prevrátí naruby. Mám z toho nehezký sny.
barbucha a proč by si zrovna Slovensko zvalo Pavla, když ten neleze Putlerovi do řiti? Fico si bude s Pitomiem, Rajchlem a ostatními tak krásně notovat ![]()
Ale. V mnoha zemích Evropy jsou na vzestupu podobný hajzlíci. Možná se diplomacie prevrátí naruby. Mám z toho nehezký sny.
Hele já nevim. Pravděpodobně mi něco uniká, nemám zas takovej rozhled... ale osobně se obávám, že takovejch debilů, takový doslova špinavý bezcenný lůzy, nemaj nikde tolik jako teď my!
Fakt děkuju našemu elektorátu.
Oni na to Slovensko letěli nějakým nákladním letadlem?
Hele já nevim. Pravděpodobně mi něco uniká, nemám zas takovej rozhled... ale osobně se obávám, že takovejch debilů, takový doslova špinavý bezcenný lůzy, nemaj nikde tolik jako teď my!
Podivej se na USA a hned se ti ulevi ![]()
MP Marge neuleví, spíš nás napadne kdy se toho dočkáme i tady...
andulka01 No dle slozeni vasi nove vlady uz to klepe na dvere, nic ve zlem!
Ja jsem z toho vseho tak znechucena...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje