Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
41509 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 13:04

andulka01jakože pražané kvůli tomu,že v Praze nefunguje doprava volili Babiše? 

Offline Marbuša
1369 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 13:14

Kdykoli někde zahlídnu Macinku, tlemí se tak, že bych mu jednu natáhla Mně už se z něj dělá regulérně hůř než z lihoše.

Offline andulka01
12650 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 13:17

continuity jo, v mnoha komentářích před volbama se to zklamání ze Spolu velice často mísilo s obecnou nedělitelnou nespokojeností a nasraností na všechno. Spousta voličů naprosto neodděluje volby parlamentní od krajských. A teď si představ kolíka, co rok před volbami pravidelně stojí v dopravě, kouká na (často nesmyslný) cyklopruhy, obden mu zavřou Blanku. V hlavě má (i díky masírce Motůrků) zprávu - za to může Hřib, Hřib jsou Piráti, Piráti jsou Spolu. Spolu jsou fuj. 

Offline eM
1712 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 13:19

Marbuša No mně taky! Ale už jsem přišla na to, proč - on totiž hrozne připomíná filmovou postavu orlickeho vraha z Devadesatek (M. Ruml mi promine...)

Offline Marbuša
1369 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 17:06

eM ne ne, je jak Donutil, když dal Stašové nerozbitné skleničky.

Offline 999
19426 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 17:58

Marbuša Tak teď bude ministrem zahraničí, to ho budeš vídat každou chvíli.

Online Aranel
6297 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 21:12
Reakce na Karja:

Evaeva Já taky, je to jejich reklama. A jako jak říkám, nám by teoreticky měly přijít tři letáky za týden, ale ségra bydlí na maloměstě a tam jim přijdou všichni ti kominíci a dvě drogerie a tak...takže to jako je úplně jiné množství v těch městech a zbytečny je to z 99procent. 

​Jo, to je super... kuřice... náhrobní kameny... čerstvé uhlí... (já: wtf?? )

Offline Samantha
3184 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 22:05

Aranel Tak čerstvé kuřice bych ještě akceptovala, ale čerstvé uhlí?Já chci taky nějaký takový letáky, v podstatě už jsem senior ohrožený  nedostatkem informací, tak bych mohla mít  nárok

Offline barbucha blogger
35076 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 22:33
Reakce na 999:

Marbuša Tak teď bude ministrem zahraničí, to ho budeš vídat každou chvíli.

​Jako ne že by mě netěšilo, že ta hranatá nula vostrouhala a místo kýženýho cylindru do vysoký společnosti natáhne akorát holinky na inspekci zahnojenýho pole... ale co ten Micinka prokrista? Co je to za personu a jakou má na tohle kvalifikaci?

Řečnická otázka samozřejmě Z deště pod vokap...

Online Kokoska
34069 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 07:05

barbucha nejsou lidi a jak se rika, z ho*na bic neupletes. 

Offline barbucha blogger
35076 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 12:57

Kokoska 

Se pominu. Prej nám Bureš dodal dalšího odborníka, nějakýho Bednárika (na dopravu) - kterýho na Slovensku vyrazili z místa ředitele železnic, anžto za jeho laskavé péče se tam kapku víc srážely vlaky Tak nám ho s úlevou přepustili. A tak děkujeme!

Online Kokoska
34069 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 14:11

barbucha doufam, ze nam casem neposlou taky Fica. Ted tam pojede Okamůra s celym ansamblem, aby neco nepritahli! Ale na jednani NATO (nejaka schzka parlamentnich delegaci) nejsou pro dva lidi penize, prej "doma budete, uz jste se narajzovali dost!"

Offline andulka01
12650 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:40

Kokoska tohle je úplně šílený, v situaci, kdy být přítomni jednání NATO je daleko, daleko důležitější než jet házet šipky do řiti Ficovi. Bude to daleko horší, než jsem si vůbec dokázala představit.

Online Kokoska
34069 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:42

andulka01 to fakt muze tenhle jedinej magor urcovat a rozhodovat, kdo kam (ne)pojede? Ne ze jini by byli lepsi, ale prece to nemuze byt v rukach jednoho cloveka?

Edit - tak nakonec nekdo pojede, zaznelo  ve zpravach. Ovsem delegace ma byt vyrovnana, ma tam byt zastoupeni vladnich i opozicnich stran. Ovsem na Slovensko opozice nesmi, protoze "o Slovensku rikala osklive veci" a to pri tom setkani pry nemuze nikdo potrebovat.

Online Kokoska
34069 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:51

Dala bych to do vtipu, ale ono to zas tak k smichu neni

Offline Sweet Potato
39588 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 20:13

Samantha No coby, čerstvé uhlí, dostaneš plavuň a kus přesličky k tomu.

Online Aranel
6297 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 21:23
Reakce na Kokoska:

barbucha nejsou lidi a jak se rika, z ho*na bic neupletes. 

​No já taky žila v nějaký představě, že ministrem je člověk, co tomu oboru rozumí skoro nejvíc ze všech. Ne že se to může tahat jak králíci z klobouku a kdyžtak vyměnit se sousedem.

Online Kokoska
34069 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 21:25

Aranel tyhle idealy jsem ztratila davno, ale to prohozeni, to je zase dalsi level.

Offline jerry
10884 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 21:46
Reakce na Aranel:

​No já taky žila v nějaký představě, že ministrem je člověk, co tomu oboru rozumí skoro nejvíc ze všech.

​Stačí si vzpomenout na ministerstvo kultury - buran Jandák, zubař Besser, družinářka Hanáková

Offline Samara
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 08:30

A Stanjura na doprave, Stanjura na ministerstvu financi. Ne, nemohl tam Fiala dat Skopecka, musel tam dat neschopnou politickou nulu. Tak ma vysledek.