Prdlajs uleví. Pořád i ten trumpeta na mě dělá dojem, že aspoň umí jíst příborem a nekrká u slavnostní tabule... což se vo našich kandidátech na ministry říct nedá, ty vyrostli v psí boudě...
Aktuální česká politická situace
barbucha Tak jestli Trumpeta krka, to nevim, ale skoro bych radsi, aby krkal, nez aby se utrhoval na novinare "bud zticha, prase!", jak se nedavno stalo ![]()
Je to pruser v obou zemich, no
Jako jo, je to taky pěknej vejlupek.
Já už jsem nad společností, zejména nad voličema, definitivně zlomila hůl. Když nám dokážou dodat takovouhle lůzu
a ještě z toho mají škodolibou radost
tak co se mě týče, skončila jsem aspoň s jakoukoliv charitou, o prostým soucitu nemluvě. I kdybych se měla brodit spáleništěm a vyhladovělýma mrtvolama. Nikdo si nic nezaslouží. Už si nechávám jen ty buldočky ![]()
barbucha Buldocci opravdu za nic nemuzou ![]()
MP Marge JJ, my se vezme z pěknýho kopce ![]()
continuity Paráda, čísla rostou. Snad to bude mít aspoň ten efekt, že to PP potěší. Víc si od toho asi nemůžeme slibovat.
continuity podepisovala jsem, když tam bylo 40 tisíc.
Pěkně to tam naskakuje
No, co víc s tím dělat, přece nestrávím podzim života v kriminále (protože vím, co by určitě pomohlo!) ![]()
Babiš se vzdává nevratně Agrofertu a tady nikdo neuroní ani slzičku? ![]()
999 jedno voko nezustane suchy!!![]()
Ronit slzy budeme až v úterý.
Ovšem chci vidět tu "nevratnost" - jestli to nebude podobné jako "zaparkování" Agrofertu ve svěřenském fondu a pak v tichosti následné rozpuštění fondu a návrat do přechozího stavu
.
999 tak pokud to zdedi deti, tak se asi tak uplne nevzdava, ne?
999 Slyšela jsem ten projev na radiozurnalu. Myslim, ze jeho voliči byli dojati, jaky on je samaritán! Kvůli nim, jeho voličům se vzdal celoživotního díla a místo života v blahobytu a klidu se obětuje a bude dělat premiéra ![]()
notna Asi na něj začnou sbírat víčka :-).
Já se těším, jak to tu od úterý rozkvete. Na dvoře budou létat pečení holubi (kočky se už těší), sníží nám daně, zvednou důchody, energie budou za hubičku, jídlo taktéž - protože Agrofert už není Babiše, tak co by nezlevnil, prostě ráj na zemi.
999 tak my mu samozřejmě věříme každý slovo, že. Nezávislý správce bude zcela závislý, Babiš ho bude držet pod krkem složkou a i jinak. Babiš se nikdy moci nevzdá
Babiš se vzdává nevratně Agrofertu a tady nikdo neuroní ani slzičku?
Já už druhej den pro slzy nevidim. Dyk von nám ten světec pojde hlady!
No, vymyšlený to má moc pěkně, chytrá horákyně hadr. S tím už Pavel nenadělá nic - dobře s ním, chudákem, vyjebali ![]()
Tak teď ještě jak dopadne hranatá nula s Micinou, ať už to máme komplet za sebou a víc se netrápíme, doprdelepráce.
barbucha z premierskyho platu ze by posel hlady? Ze by kupoval kostelecke uzeniny a penam toustak?
Kokoska
V akci!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my