Blind samozřejmě a teď nevím jestli je to překlep nebo korektor.
vida, jak je najednou autokorekce kreativní ![]()
Blind samozřejmě a teď nevím jestli je to překlep nebo korektor.
vida, jak je najednou autokorekce kreativní ![]()
Tak co ten chudák malej hranatej s tou plotnou? Já bych to tipovala, že ho donutili vzdát se ministerského křesla a on to bude hrát na zdravotní důvody. Musí z toho přece vyjít jako tvrdej chlap :-).
999 tak přesně tohle si myslím taky
Chudák, odejde z EP aby byl ministrem a skončí jako řadový poslanec. Bez paláce, bez BMV s řidičem, ego pochroumaný a ještě k tomu ho bolej záda... no úplně mi ho je líto (just kidding, velice mu to přeju)
andulka01 Uvidíme :-).
Tak co ten chudák malej hranatej s tou plotnou? Já bych to tipovala, že ho donutili vzdát se ministerského křesla a on to bude hrát na zdravotní důvody. Musí z toho přece vyjít jako tvrdej chlap :-).
Přesně tak si to taky myslím. To je panoptikum, to snad ani Babiš netušil, že bude vystaven takovým kravinám:-)
Beranka hehe, narazil na větší kalibr.

999 vidím to stejně
999 no, tvrdej chlap... připomíná mi to Šimka a Grossmanna (?):
chtěli, aby z něj byl tvrdý chlap
splnilo se jim to napůl
... byl natvrdlý
OliveOyl Tak tohle je přesný...:-)).
OliveOyl To sedí! ![]()

Překvapivě se ukázalo, že má páteř
Jako ale co to je?! Takovej árijec, a vono ho bolej zádíčka? To by mu za Ády neprošlo!
No že mu to neni trapný. Čuje neúspěch, tak uteče do špitálu tvl! Jak malej smrad
Kámoška pracuje v organizaci spadající pod MŽP a prej se na něj už docela těšili, že byl neschopnej neschopnej, že by jim do ničeho nekecal a ani nezvládal delegovat pořádně ty Andyho požadavky, prostě jakoby tam nebyl.
barbucha Pravdu díš, špatnej genofond toto, pryč od toho;)
Karja ale jo, ono by to bylo celkem vtipný. Myslím, že na víc než zabrání čtyř parkovacích míst a provokativního dojíždění dieselovým truckem prostě nemá. Tu agendu by stejně tlačil Macinka (tzn. Tykač a Fabičovic).
Ale jde o princip, nácek a hranáč co mlátí holky prostě na pozici ministra nepatří, byl by to velice ošklivý precedent (stačí, že se nám tam množí stbáčtí práskači).
andulka01 Jo to víš že máš pravdu, oni to říkali už v takové nadsázce, že jakože v té sebrance je pro ně on pracovně snad nejlepší. Páč je to bída veliká, veliká...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.