continuity Tak já mám právě vtipnou bublinu. Ale angažovanou.
Aktuální česká politická situace
Ženy a matky našich dětí, pojďme mu odpovědět.
https://x.com/lukas__valenta/status/2042162486619546050?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Já nevím, ať už se snad prezident na to NATO vykašle a nechá tam jet Makeke s Mrcinkou a Zůnou.
No tak to teda ne! ![]()
Jednak už z principu: co má nějaká křivohubá nula poroučet prezidentovi, notabene v tomhle případě zrovna emeritnímu předsedovi vojenskýho výboru NATO?! ... a pak taky - to chceš další vostudu? Co by tam ta nekvalifikovaná lůza asi předvedla, kromě toho že sežere všechno občerstvení?
barbucha vostuda bude tak jako tak. Jak chce Babis vysvetlit ty okrouhany vydaje na obranu, je ve hvezdach. To jeho knuceni o zdravi obcanu nikoho nezajima, Trumpa nejmin, kdyz Obamacare je pro nej sprosty slovo a kvuli valce chce zrusit podpory nemohoucim i skolkam.
Americký prezident plánuje zrušit financování školek a zdravotních programů pro seniory či lidi se zdravotním postižením, protože musí financovat války. Podle americké televize NBC to prohlásil ve středu během velikonočního oběda v Bílém domě.
Kéž by se Trumpeta předved v (jeho) nejlepším světle a na Babiše jen sprostě řval, jak je jeho zvykem
Za prvé by měl výjimečně pravdu, a za druhé by - také zcela výjimečně - hodně potěšil! ![]()
Těžký večer v Průhonicích! (Nesnáším loučení...
)
Klidně to mohu dát sem, protože to je i o Česku ... Orbán je (v pr...) za zenitem
volební účast byla 80%
Maďarsko ![]()
...dáva mi yo svetielko mádeje....
Garfie Jo, super to je!
Garfie To je hezké.
Pamatuju si doteď tu nesmírnou úlevu, že mé první volby byly až ty porevoluční.
Garfie a vazne je to tak super, nebo z blata do louze? mne prijdou tak nejak stejni![]()
Hodnotového pohledu ano, Maďaři jsou docela konzervativní nacionalisti, to těžko vygeneruje liberálního politika francouzského střihu, ale ta země je ekonomicky úplně v háji a zmenšení korupce a příklon k normální Evropské spolupráci může významně pomoct.
z pohledu Evropy bych řekla, že bude taky výhodné, pokud nebudou reportovat vse, co kde šustne rovnou do Ruska.
Jsem ráda, že jde to proruský čuně od válu, i když si od změny neslibuju žádný světový zázraky... no, uvidíme.
Ale neskutečně mě baví skuhrání a pláč jeho zklamaných voličů. Jako bych slyšela naše dezoláty! Voni jsou všude stejný, jak z jednoho chovu! Všichni dostávaj noty od russáků...
continuity jo, to mas pravdu
viktorka_od splavu Pro Maďary je to především velký symbol.
Třeba jako když byl zvolen Fiala po Babišovi, taky jsi mohla mít námitky, ale byla jsi ráda, že je pryč. A vem si, že Orbán byl u válu 16 let...
Pro Evropu je to určitě dobře, je rozhodně víc proevropský.
Maďarské voľby boli podľa mňa niečo ako u nás za Mečiara - hocikto iný, len nie on ! Takže Orbán zmizne, a čo ukáže pán Maďar, uvidíme . Zato my sme sa teraz ocitli skutočne sami, Orbán padol, EU na nás / zaslúžene / kašle , a Slovensko vďaka Ficovi jednak nioho nezaujíma, a druhak skončí na absolútnom dne . Nie, že by sme sa mohli na toho Orbána na Slovensku vyhovárať, my máme predsa legitímnu vládu , ktorá mieri na „ všetky 4 strany sveta “ .A naše voľby sú ešte v nedohladne . S Maďarmi sa teším, doma smútim.
viktorka_od splavu i kdyby jen prestali blokovat pomoc Ukrajine, je to dobre. A oni na tom vydelaji, protoze maji naopak blokovane dotace z EU, takze maji sanci na nejake svoje investice, pokud se aspon trochu posnazi o zmirneni korupce, zmeny v justici atd.
viktorka_od splavu vieš čo, už len to, že bolo možné vykopať od válovu takto zabarikádovaného autokrata je silna vec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje