Jsem se vrátila po tom prijimackovem Infernu zpět mezi normální lidi a nestíhám valit oči.
Zase jsme slavní, zkrátit řetěz!

Jsem se vrátila po tom prijimackovem Infernu zpět mezi normální lidi a nestíhám valit oči.

continuity Cožeeee?!
Sweet Potato v ČT tento kus milosrdne prostrihali. Mám to z cizojazyčného účtu.
Jako toto nás reprezentuje, se podívej na ty komentáře. ![]()
https://x.com/i/status/2044067261531447298
A tento kokot nechce pustit prezidenta na summit Nato. Já jsem myslela, že se mi to zdá, nebo to někdo posunul. No bohužel je tam důkaz v podobě videa.
Macinka asi zase nemohl spat, tak na svem FB zverejnil ten "odlozeny" rozhovor s prezidentem. Ten je ale hodny, kdyz ho pro "prazskou kavarnu" (kde uz jsem tenhle termin sylsela?) vyprosil a zverejnil, presto, ze Ministerstvo obrany se jeste nerozhodlo, kdy to udela!
Kokoskato byla první věc, kterou jsem ráno četla. To je takovej k*kot ubohej!
continuity Pinot Noir Kokoska Sweet Potato vidím že nechcete moc za nami zaostávať ![]()
Tohle je tak neuvěřitelně přes čáru, že bych už uplatnila to vousaté: nevyrušujme nepřítele, když dělá chybu. I když v případě Macinky je to jedno, ten je tak sebestředný, že nikoho jiného než loutkovodice neposlouchá.
Když si rozkliknete diskuzi, zjistíte, že to Macinka dostává docela sežrat i na novinkách.
Jeden komentář byl zajímavý: je to facka Macinky ale Okamurovi, protože obrana je v gesci SPD. Že to spláchne I PP, je jen pozitivní vedlejší efekt.
Osobně si myslím, že to celé eskaluje tak rychle, že to brzo Babišovi přeroste přes hlavu.
continuity Babisovi se to hodi, odvadi to od nej pozornost a navic nemusi proti prezidentovi delat nepopularni kroky sam. A kdyz se dva perou, treti se smeje , to je zname.
Babišovi to teď možná vyhovuje, ale rozhodně to nemá pod kontrolou. A nakonec na to dojede. Což není až tak dobrá zpráva, pokud se opozice nezmatori.
continuity ja tomu proste neverim, ze to nenechava schvalne a uplne bez kontroly. Turka srovnat dokaze docela dobre.
Kokoska on každým tím srovnáním obětuje nějaký ten politický kapitál a toho nemá nekonečno. A zas takový diplomat, aby si ti dva neuvědomili, že je rovná do latě, Babiš opravdu není.
Uvidíme, já se klidně vsadím o láhev nějaké lepší whisky, že do půl roku dojde k nějaké změně ve vládě a klidně i o to, že se stoosmickou nedovládne.
continuity To jsi hodne velky optimista.
ve čtvrtek Rutte v Praze, schůzka s Babišem - těšim se na tiskovku ![]()
Kokoska nejsem, protože podle mne to nezvládne zvednout opozice. Pokud budou předčasné volby dřív než za dva roky, vyhraje to Babiš tak, že nebude potřebovat nikoho (nebo to s ním složí ODS).
Jak když vidím ty aktuální přešlapy vlády, vzpomínám jak ANO sletka v každém novém vyjádření vymachala Fialovi cumak, Pekarová dostávala ty nešťastné svetry sežrat mnoho let, tady je každý Boží den podobných přešlapu celá hromada a řeší to někdo?
Dozimetr je průser jak Stanu, tak Ano a kdo na tom tratil?
Proste celé zle.
continuity Ono to antibabis a antifiala je cele spatne. Kdyby se ted po volbach prece jen ODS nebo jina cast soucasne opozice premohla a dohodla se s Babisem, nemusel se tu ted producirovat Okamura s Motoristama. Jen teda tezko rict, jak moc by si vzajemne branili v prijeti cehokoli, jestli by byli schopni se nejak rozumne dohodnout.
Prý tím samozřejmě myslel Hizballáh, Hamás a další skupiny okolo. A kdo to pochopil špatně, neumí anglicky a neslyšel to celý. No, anglicky perfektně neumím, což Macinka taky ne, a poslouchat to nehodlám ani omylem.
Strašná degradace politického prosředí a morální úrovně. Ještě před rokem bych nevěřila, že toto může být realita, kterou 30% voličů schvaluje.
notnajasné lidi žijící dlouhodobě v UK neumí anglicky. Ty účty to totiž sdílely.
tak na odlehčení aktuální Roxtár: facebook.com/reel/1487886593042966/?s=single_unit
Sweet Potato Čapek byl moudry pan. Taky rekl "Daleko videt, to se musi vysoko vyrust". Ti dusevni trpaslici, co tu jsou, si nevidi na spicku nosu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.