slniecko ty brďo, to by ,AC som nekonfliktna, porobila riadny cirkus. To už je hrozné toto, až sa mi nechce veriť
Zuzuli je to extra hnusné toto, normálne mi stúpol tlak
Aktuální česká politická situace
Nedá mi to. slniecko , prosím ťa, akú zámienku môžu používať na taký podraz?
My tu máme v okolí veľa chaluparov z BA, ja snáď cez víkend pôjdem na prechádzku a zavedirm rozhovor s anketou.
Ja som taká nasr...na
Zuzuli to jsem si presne o prazacich pomyslela ![]()
U nas v okoli jsou pumpy porad pod tou vyhlasenou maximalni cenou, i kdyz ne o moc. To bylo fakt opatreni, docela jsem byla zvedava, jestli zdrazi, aby to dorovnali. Ale asi se jim to vyplati, ze se u nich vytoci vic paliva.
Kokoska Právě jsem jela kolem opavské Shell a včera benzín 41,90,- (tak nějak), dneska 43,15,-.
brrr no co na to rict..
Slyšela jsem komentář nějakého slovenského ministra, který se ohrazoval proti dvojitým cenám. Že prý cena je jenom jedna a z té jednotné ceny dostávají slovenští občané slevu
, asi tím chtěl uchlácholit EU orgány, ale myslím, že ti jim na to neskočí a lidi už vůbec ne.
Eu im na to neskočí, ale ľudí, ľudí by som nepreceňovala...
Nedá mi to. slniecko , prosím ťa, akú zámienku môžu používať na taký podraz?
My tu máme v okolí veľa chaluparov z BA, ja snáď cez víkend pôjdem na prechádzku a zavedirm rozhovor s anketou.
Ja som taká nasr...na
len tak od boku, čo som si prvé spomenula: "ale tu sme na diaľnici", "iný stojan", "už to mám tak nablokované"....ako ono to človek niekedy uháda, niekedy nie, dosť závisí od toho, ako sa ponáhľaš, Sú to väčšinou dosť evidentné kraviny, podľa mňa hrajú skôr na to, či máš na to nervy a čas.
slniecko ale zrovna "už to mám nablokované" měl Fero v té scence, takže asi nebudeš jediná. To tomu dává další rozměr.
Já nevím, ať už se snad prezident na to NATO vykašle a nechá tam jet Makeke s Mrcinkou a Zůnou.
Tak za mě tedy ne, všichni komentátoři se shodují, že zrovna tento summit bude pro další směřování nato zásadní. Když to nedochází Babišovi, prosím, ale já tam PP chci. (Macinkovi to dochází, ale ten tam půjde zastupovat Putina).
Jinak si myslím, že Pavel s Babišem mluvil a toto je výsledek že dohody.
slniecko napadá ma, že to možno robia všetkým, nie len značka BA. lebo tam kde to skúšajú, myslím že na každého.
continuity Psala jsem to před zveřejněním dopisu, ktery je prý reakcí na telefonát Babiše s Pavlem. V tom případě je to jiná.
Ale pokud se nepletu, tak na začatku prezident s tím, že nepojede souhlasil, ne? Něco ve smyslu, ať si teda ty male výdaje na obranu vysvětlí sami.
Mimochodem Micinka mě neskutečně irituje. Vlastně přemýšlím, kdo víc, jestli on nebo Hranatá dutost.
Kde to ti babisaci porad berou? Ale Moturci klesaji.
brrr to nikdy oficiálně neřekl. Pustil to myslím Kolář, jako balónek asi.
Černá kočkaprý je má Babiš plné zuby, v týdnu byl článek, že aktuálně řeší Klempíře, protože ten rozhodně nepracuje v tempu dle Babisovych standardů. Jak myslím, že i na Macinku dojde. Teď Babovi vyhovuje, že se dnes bude mluvit i o něčem jiném než o totemech na pumpách, ale všeho do času.
Otevřený konflikt s prezidentem tady nikdo nikdy nevyhrál a to ani když byl v bezvědomí, a tento je zjevne v nejlepší kondici.
Dno je stále hlouběji. Jako vážně? To mládenec nechodí do vzdělávací instituce?
On už měl těch "brigád" víc, šikovnej chlapec...
Další záhada „náctiletého šéfa kanceláře“. Syn tajemníka měl dělat mluvčího asociace STK
Po dlouhé době (co přestal být Tvitterem) jsem zas začala chodit na X. Srandy kopa tam je. Akorát že vlastně ne.
Sweet Potato Takovej hořkej smích, že?
Sweet Potato Marbuša to hrozně záleží na bublině, co člověk čte a tak. já to čistím sec můžu a vyskakuji ted na mne hlavně různé ucty NASA. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my