Já už se těším na zítra, bude legrace. ![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato Kokoska Svatá pravda![]()
continuity Proboha, co zas? Já už snad ani žádnou legraci nechci.
Ale to děláš chybu, přijede na návštěvu Rutte.
v půl sedmé je spolecna tiskovka s Babišem.
Kéž by! Ale očekávám ze strany Rutteho velmi diplomatické jednání, na který Babiš bude mektat něco ve stylu dáme míň peněz , ale vynaložíme je účelně a víc nemáme, protože by trpěli naši lidi. Rutte bude hledět jako puk a protože je prave diplomat, nepošle ho s tim někam. Rada bych se mýlila.
Kokoska"pražská kavárna" ?
to bude něco jako pražská smetánka pro lidi, co mají alergii na laktózu, ne? ![]()
Dobrý diplomat ještě neznamená slabý vyjednavač, spíš to jde ruku v ruce. to jaké argumenty chce Babiš použít má Rutte jistě dobře nastudováno. Není první s kým podobné rozhovory povede a už tyhle argumenty slyšel mnohokrát. Zato Babiš bude podobnou věc obhajovat možná poprvé.
Jak když vidím, jak schopný vyjednavač je PP (ten jednal třeba i s Gerasimovem), tak necekam, že Rutte je o tolik slabší, aby nedal Babiše.
continuity Babiše si Rutte namaže na chleba, o tom nepochybuju.
Ale pak se z toho Andrej před českým obecenstvem vylže, vymlčí, bude kňourat jak je na něho NATO zlé a kdesi cosi.
A mezitím si v NATO tajně řeknou, že jim za to nestojíme a přestanou s námi jednat. A až si nás bude brát russák, tak nás vymlčí. A my si to plně zasloužíme.
mě na tom nejvíc se.re, jak to háže na předchozí vládu - prej "závazek Fialovy vlády"... dopr.dele je to závazek našeho státu, ne vlády! ![]()
na tiskovku se bohužel podívám až ze záznamu, mám až do večera akci...
já doufám, že poučení Maďarskem, to budou zkoušet dál.
Ale hlavně se nezapomeňte dnes stavit ve stánku pro Reflex. Je tam velký rozhovor s PP na rozdíl od toho armádního trezoroveho podcastů, který byl takový holubičí, to tady podle mezititulků vypadá, že to má jiné grady. ![]()
Edit: až si to Babiš přečte, praskne mu cévka.![]()
"Téma o účasti v Ankaře se má vrátit tam, kam patří, tedy mezi prezidenta a premiéra, a proto nebudu dál věc řešit přes média a už vůbec se o tom nebudu bavit s ministrem zahraničí, protože mu to nepřísluší. On je ve věci pouze vykonavatel, bez kompetence, zda prezidentovi schválí, či neschválí zahraniční cestu. Schvalovat může cesty svých zaměstnanců, ale tím prezident při veškeré úctě k onomu úřadu určitě není!“ říká prezident Petr Pavel v rozhovoru, který najdete v nejnovějším Reflexu.Čtěte tady
https://www.reflex.cz/.../prezident-petr-pavel-nejsem...
To vypadá velice zajímavě ![]()
taky me to zarazilo. To muze rict, ze cela pomoc Ukrajine je zavazek minule vlady, nakonec vsechny ty zahranicni pomoci, ktere ted osekavaji, asi spadaji do teto kategorie. A Schillerka uz chce prosadit prodlouzeni doby na dosazeni tech 5% do roku 36. Na nas se fakt vsichni akorat vykaslou.
No, sice to vypadá zajímavě... ale jak tak koukám tak na prezidenta nějak nezbylo v letadle místo. Leda by se ještě přimluvil Rutte dneska ![]()
Tak co, milí Babišovi voliči, už je konečně líp?! ![]()
barbucha jiste ze, vzdyt nebudou muset platit za televizi!
To v každým případě, pod mostem televizi ani mít žádnou nebudou ![]()
Místo v letadle je jedno, nemeli stejne letet všichni jedním letadlem. Není to nikde napsané, ale řešilo se to už, když se vybourali Poláci u Smolensku.
Sweet Potato
Ale to děláš chybu, přijede na návštěvu Rutte.
v půl sedmé je spolecna tiskovka s Babišem.
Tiskovku jsem nevidela, ale podle vseho se zadna estrada nekonala, aspon ve zpravach to nevypadalo. Rutte pripomnel dulezitost vydaju na obranu, Babis slibil, ze urcite (nekdy, asi, mozna...) splnime... uteklo mi neco? Kdyby byl prezident v CR, mohlo to byt mnohem zajimavejsi.
Babis veřejně poprvé deklaroval, že ty výdaje navýší (to předtím nikdy neudělal). Dále se domluvili, že se sejdou týmy a projdou ty naše infrastrukturní výdaje z jiných kapitol, aby se opravdu vyjasnilo, kolik toho dáme na obranu + má být ještě nějaká další neformální sešlost. Za mě je to posun správným směrem, předpokládám, že Rutte a jeho tým teď nepřestanou tlačit.
Dokonce prý pošleme nějakou pomoc do Hormuzu, což mi teda přišlo zas trochu výkyv opačným směrem.
Jinak Rutteho oslovoval můj dobrý příteli Marku a vůbec kdyby to šlo, vleze Ruttemu do žaludku spodem. V kontrastu, že o Aleně mluví zásadně jako o paní Schillerove to bylo ještě strašnější. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY