Pinot Noir On to přece poznaaaaal!
Fakt jsme v dobrých rukou...
Pinot Noir On to přece poznaaaaal!
Fakt jsme v dobrých rukou...
Za tenhle kousek ho jeho guru V.K. nepochválí![]()
Sweet Potato tvl, ještě větší debil než jsme doufali. ![]()
kdyby to udělala některá z dcer, tak má zaracha do konce mých dní.
Hlavně že DennikN je dezinfo medium a nemůže ani na tiskovky. ![]()
barbucha tak Oganesjan je taky pěkný magor. Ale toto si Macinka zasloužil.
Výzva proti developerskému zákonu.
barbucha continuity Mike O. a Pšenák jsou dost hovada, ale tady s těma vládníma zmetkama bohužel slušná a věcná diskuze už není možná, takže podraz je jediné, co na ně platí. Fascinuje mě ale to ohlušující ticho od koaličních partnerů. Kdyby se toto stalo za minulé vlády, tihle by řvali jak najatí.
No ne ![]()

continuity No jo. ![]()
barbucha tak Oganesjan je taky pěkný magor. Ale toto si Macinka zasloužil.
Já ani nevim kdo je Oganesjan (to je ten Mike?) nebo Pšenka, ale nepotřebovala bych to vědět stejně, kdybych si proti něčemu takovýmu měla sednout za stůl. Jako fakt, maska na ksichtě? A v klidu sedíš a povídáš si s ní?! ![]()
Micina si to zasloužil a stejně by si zasloužil kdyby mu maska ustřelila palici, komu by tady chyběl? Sakra, taková promarněná příležitost
Ale naloženo na internetech dostává hezky pěkně, blb ![]()
Taky si připadáte jak v panoptiku? Tohle udělá ministr zahraničních věcí? Že je hroznej, to už víme, ale je že takhle totálně vymaštěnej... dobře ho vytrollili, joudu, co se snažil trollit všechny kolem sebe. Dobře mu tak. Jakpak se mu dneska večer daří.
Milostpán tvrdí, že to na chudáka Micinu snad musel nastražit sám Babiš - aby si motokáry nevyskakovaly kvůli tomu rozpočtu... ![]()
Já se už stran Nicinky nezmůžu na nic, ani na to nedávání, protože prostě a jednoduše nejsem s to pochopit, jak tohle stvoření může ve veřejným životě vůbec existovat a ti, co ho tam snášejí, rovněž
já popravdě nechápu, že si ráno zaváže tkaničky.
barbucha Já furt přemýšlím, co Bureš na to. Jestli řve, nebo se raduje, že mu zas dělaj kouřovou clonu. Asi obojí.
Micina prej poznal, že to není Paukner - o kterym ale nikdo neví kdo to je a jak vypadá... Micina to ví? a zná ho? ![]()
RoSa poznal leda tak kulový, je blbej jak štoudev. Ale i kdyby ano, už to, že na takový rozhovor šel a vyšachoval ochranku, jen aby se mohl rozhovorem s Pauknerem chlubit na Facebooku, je totální úlet, nehodný ministra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.