Tech volicu bude vic - kriminaly jsou plny a mistni osazenstvo se (v nadeji na totez) prerazi, jak mu to tam bude hazet!
Aktuální česká politická situace
Dalsi hovado, ktery pro par hlasu proda i vlastni babicku. Teda babisku ![]()
A zrovna jako z udelani pred volbama, ze jo. No, to se hlasy jen pohrnou, kdyz prosty lid uvidi tu veselku a mladou lasku... ![]()
jestli to spíš není preventivní tah a la nečasovi...
Ze by ho konecne zatkli?! Aby ta jeho dura nemohla vypovidat? Neverim. Ta nevypada, ze by se odvazila byt jen ceknout. To je cisty PR.
Jo a cvicne jsem se mrkla na diskusi na Novinkach pod tim oznamenim - a prijemne me prekvapilo mnozstvi zlucovitych reakci ![]()
hehe prý kvůli dětem![]()
viděla bych to stejně
Co by mu to mohlo pomoct jako Janě N. N.? Já se teda těším, to bude outlooků!![]()
Zeman 37%, Horáček 20%, Drahoš 17%, to není úplně beznadějný doufám!
Mutziputzi, vy...?!?! taková realistka... material girl... nohama vždy na zemi... vy se necháte ošálit v schématu přání otcem výsledku voleb?!
jedinou šancí je, že do té doby ten blb zkolabuje!
Čekala jsem, že se Zeman bude blížit k 50%, tohle je pro mě optimistické, pozor - nerada bych se pletla, ale podle mě Miloš nevyhraje
obávám se, že pokud vezmeme do úvahy, počet lidí ochotných zúčastnit se voleb, tak se Zeman blíží 50%, ne-li více ![]()
nepochybně má v rukávu několik trumfů, které včas vytáhne + voličstvo a nálady v Praze a mimo Prahu jsou diametrálně rozdílné. ale tak moc bych si přála, abyste se nemýlila a já byla vedle jak ta jedle... ![]()
NE NE NE já si vždy říkám, že už to nemůže být horší a ono může!!!
Ale ty jsi zaujatá a vůbec neoceňuješ jeho vytříbený smysl pro humor!
Ani to nebudu rozklikávat, ale chuť přetáhnout korbáčem prvního gentlemana roste.
Ale ty jsi zaujatá a vůbec neoceňuješ jeho vytříbený smysl pro humor!
Bohatě stačí, že ho oceňujou jeho voliči
Úplně vidim jak se plácaj do kolen! 
Tak kdo je ten český Trump teda? Zeman nebo Mluvčáček? Aby se nám o to ti kluci nakonec nepoprali.
Neboj se, oni o něm za chvíli už ani neceknou. Pozvání do Bílýho domu furt nikde - takže bych si tipla, že se brzo urazej a Trump pro ně přestane existovat. Čímž ho zle vytrestaj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.