Jejda, hradní kancelář ztratila kalendář! Nebo ho Emanovi schválně schovali? Protože každý běžný občan (mě nevyjímaje) již od včerejška ví, že demise se bude podávat v polovině května.
Aktuální česká politická situace
tak jsem teď sledovala nesestříhaný záznam Sobotky na Hradě a musím říct, že před Sobotkou smekám!
A já dodávám - kdyby to nebyl socan, tak ho volím! ![]()
Sobotka dneska za sto bodov
Moc mě to pobavilo, pustila jsem si záznam... Eman ho zcela evidentně hodlal zaskočit ze zálohy - ale nakonec za hadr, se kterým vytřeli podlahu, byl on sám.
Pokud šel Sobotka na Hrad jen za účelem porady s prezidentem, tak neskutečnej výkon bez přípravy!
Eman připomínal žáčka, kterej se naučil básničku na hodinu českého jazyka, ale nevšim si, že mají mít matiku ![]()
Dokonalý rozhovor Světlany Witowské s Babišem.. Ta ženská je skvělá..vysmála se mu do ksichtu. A Bureš špína non plus ultra ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095426857-interview-ct24/217411058040504/
"Je to kampaň" - odpověď na jakoukoliv otázku
"a komu tím prospějete"
Ale redaktorka fakt super, klobouk dolů ![]()
"...ten začátek s postrkováním k mikrofonu byl od Zemana už vůbec pěkná špína."
Skvělá práce holí. ![]()
Asi se inspiroval blížícím se mistrovstvím světa v hokeji ![]()
Witowská luxusní! ![]()
"proč bych měl rezignovat? to by se vám všem líbilo!"
MUHEHE!!!
Mě zase baví "Je to pamflet"
Ty jeho výroky jsou jak z nějaké učebnice ![]()
KOMU TO PROSPĚJE?! ![]()
No jo, pamflet a kampaň. Pravil zasloužilej estébák. ![]()
7 hod ·
"Jak budete tu nahrávku řešit?"
"Podal jsem trestní oznámení."
"Slyšel jste ji?"
"Ne."
"Je autentická?"
"Nevím."
"Tvrdíte, že neovlivňujete svoje média."
"To je pravda."
"Ale ta nahrávka dokazuje opak."
"Nic takového na té nahrávce není."
"Takže jste ji slyšel?"
"Ne."
"Tak jak víte, co na ní je a není?"
"Já nevím, jestli je autentická a co na ní je a není."
"Tak proč si ji neposlechnete?"
"Protože mě nezajímá."
"Vždyť kvůli ní podáváte trestní oznámení."
"To jo, mám z toho dojem, že mě někdo asi odposlouchává."
"Aha, takže jste to na tom odposlechu vy?"
"To já nevím, jestli jsem to autentický já."
"Ale vždyť jste říkal, že z toho máte dojem, že jste odposlouchávaný."
"To ano."
"Takže je autentická?"
"Já nevím, já ji neslyšel. Ta nahrávka mě nezajímá."
To už člověku dojde inspirace - něco takovýho se dá řešit snad jenom jednou dobře mířenou. Fakt respekt těm, kdo se nedopustěj brachiálního násilí.
A já dodávám - kdyby to nebyl socan, tak ho volím! ![]()
Sobotka dneska za sto bodov
Moc mě to pobavilo, pustila jsem si záznam... Eman ho zcela evidentně hodlal zaskočit ze zálohy - ale nakonec za hadr, se kterým vytřeli podlahu, byl on sám.
Pokud šel Sobotka na Hrad jen za účelem porady s prezidentem, tak neskutečnej výkon bez přípravy!
Eman připomínal žáčka, kterej se naučil básničku na hodinu českého jazyka, ale nevšim si, že mají mít matiku ![]()
Se vším naprostý souhlas! Zejména pokud připravil pro Sobotku aranžmá k předání demise i když (jak sám přiznal) dobře věděl, že ji Sobotka nepodá, tak si online nasr.al do kapsy. Blb je to! ![]()
Witowská se mi moc líbila! já bych se asi neudržela, abych mu jednu nenatáhla... Jakýkoliv jeho "rozhovor" je vlastně paralelní monolog, kde goebbelsovsky donekonečna omílá stále to samé.
tak to je sila, aneb "kdyz chcete rozhovor se mnou najdete si jinu tému"... co si ten ubozak o sobe mysli? ten se tam odkopava, to je neco neskutecneho, ze zrovna on má plnou hubu estebackych praktik. A moderatorka? Ta je skvela, ty usmevy, ty pohledy a hlavne ta zatvrzelost.
slyšet z té huby "toto jsou praktiky stb!" to je teda něco![]()
Přesně tak, to mě taky zaujalo. Ovšem obávám se, že ty lopaty, co ho adorují, tohle stejně vůbec nezaregistují. Tak nějak zapomněli i to, jak se přimlouval za poplatky v nemocnici - však důchodci mají peněz dost.
Všechno málo, ty lidi jsou úplně zblblí.
Nezlobte, jinak Vás čtu moc ráda a s Vašimi názory většinou souhlasím, ale tohle mě trochu nadzvedlo.... ty "lopaty".... prosím, nešlo by manuálně pracující označit slušněji bez ohledu na to, koho volí? Nemyslím si, že manuálně pracující volili všichni Zemana a z duševně pracujících ho nevolil nikdo. Děkuji
Tomu se říká nadsázka či zkratka. Navíc statistiky to potvrzují, jeho voliči jsou obecně nižšího vzdělání, tedy častěji manuálně pracující, samozřejmě ne všichni a naopak. Ale to vy víte, jsem si jen chtěla zapoučovat. Děkuji.
Proti pracujícím obecně vůbec nic nemám. Opravdu.
Pomohlo by mi u vás , kdybych tím myslela "mentální lopaty"? protože mi nejde o manuální práci, ale o typizovane myšlení na nižší až nízké úrovni.
Většina to pochopila ![]()
bych tedy řekla, aspoň u nás, termín "lopata" neoznačuje obecně manuálně pracující spoluobčany, ale skutečně ty minimálně duševně obdařené, tzn lidi kterým nic než házet lopatou hlínu zleva doprava a zpět nezbývá, neb by se vzhledem k duševnímu vybavení neuživili jinak. měla jsem známého, který celý život pracoval jako přidavač u zedníků - protože není dost chytrý, aby zvládnul samostatně vykonávat zednickou práci. to je prosím lopata. ovšem netuším koho volí:D
edit: a Dadoo byla rychlejší:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.