Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:27

A teď jsem teprv zvědavá! 

Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:45
20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 10:50

Stále, fakt mě překvapuje, jestli Zeman s Babišem chtěli na Sobotkovu stranu dostat i jeho zapřísáhlé nevoliče, u mě to funguje, šaltuju fakt na program AntiBabiš bez ohledu na stranickou příslušnost.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:02

LOL!

Aneb jak statečný Bohoušek zlého skřeta obelstil.

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:26

Jeho včerejší rychlá reakce na Zemana se mi líbila. Ale jinak v extázi rozhodně nejsem. A pořád si myslím, že voliče spíš ztratí, než získá. Strašně bych si přála, aby se Bureš utopil, už to docela vypadá, že lapá po dechu (ten rozhovor včera!), ale zatím je to pořád z toho může být jen cákanice, kterou si každý vyloží tak, jak se jemu líbí. 

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:45
Reakce na :

Souhlasím. ČSSD pořád slibuje vyšší dávky, vyšší důchody, nižší pojistné pro rodiny s dětmi (=trest pro bezdětné), ale zdroj příjmů by měl být asi jen progresivní daň pro vyšší příjmové skupiny?

Sobotka včera reagoval dobře, ovšem dneska to tou ne-demisí podělal. Neumí si stát za svým? Zeman je Babišův příznivec, dost bych se divila, kdyby ho odvolal. Zdá se mi, že se Bohouš chce pasovat do role "chtěl jsem se vzdát svého postu, jen aby Babiš zmizel, ale prezident mi to zkazil".

Zeman o Sobotkovi (pak teda prý popřel, že by s ním mluvil  ):

„Jenom jsem ho dneska při našem krátkém setkání upozornil, že podle koaliční smlouvy na odvolání pana Babiše potřebuje souhlas předsedy hnutí ANO, což je shodou okolností pan Babiš,“

https://www.novinky.cz/domaci/436966-zeman-po-dvou-dnech-poprel-setkani-se-sobotkou-o-kterem-pritom-mluvil-na-kameru.html

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:46
Reakce na :

Taky nevím, koho volit. Tak jsem si dnes při snídani přečetla program Pirátů. Mám nějaké výhrady, ale zase nic naprosto zásadního. Ono jsou to stejně hlavně proklamace, moc detailně to rozepsané nemají. A někoho volit půjdu. To je pro mne povinnost občana. 

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:53
Reakce na Kokoska:

ČSSD svým voličům slibuje to co slibují všechny stejně orientované strany po celém světě, progresivní daň není v Evropě nic ojedinělého, není možné mu to mít za zlé, stačí ho nevolit. Já samozřejmě jsem přesvědčená, že než progresivní zdanění je lepší zajistit, aby daleko víc lidí platilo aspoň nějaké daně.

Ad odvolání demise taky nevím co mu mít za zlé, chce dostat Babiše z vlády a Zeman mu taktně naznačil, že až mu dá svou demisi, vláda tím podle jeho výkladu ústavy nekončí, končí pouze on, je to nejednoznačné a tím pádem to pro Sobotku pozbylo smyslu, nechápu co by měl podělat.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:53
Reakce na Malvin:

Mají Piráti šanci dostat se do sněmovny? Zatím to moc nevypadá.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:56
Reakce na Mutziputzi:

Když někdo někomu slibuje, jak se díky němu bude mít dobře, měl by taky jasně říct, jak to chce zařídit a nezadlužit ho na několik dalších generací. Volit ho opravdu nehodlám.

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:59
Reakce na Kokoska:

Já to po vás nechci, ale sama jste si odpověděla, kde na to chce vzít, já bych mu poradila zavedení minimální daně a snížení % zdanění, ale neptal se mě

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:00
Reakce na Kokoska:

On někdo někdy sliboval, že se díky němu bude mít hůř?

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:01
Reakce na Mutziputzi:

A poradila byste mu taky, čím ten úbytek peněz nahradit?

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:02
Reakce na Kokoska:

Kterej úbytek

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:02
Reakce na barbucha:

Krev, pot a slzy

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:02
Reakce na Mutziputzi:

Z výběru daní

Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:03
Reakce na Mutziputzi:

jako že se tam pánko dostal bez bohouškova vědomí a ten teď chudáček prozřel tak se ho lumpa hledí zbavit jo? hmm

nejdřív udělá kozla zahradníkem a teď když je to (čirou náhodou před volbama) už prostě moc do očí bijící, tak si nahoní nějaký ty body? možná? u mě teda určitě ne, se nejdřív s lumpem kamarádím a pak mu podtrhnu židli to teda u mě špatný celý furt...

no, piráty máme na radnici a nicmoc.

fandila jsem machovi a spol. ale teď už fakt nevím.

20970 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:04
Reakce na Kokoska:

Kde jsem psala že by se snížil výběr daní?