A teď jsem teprv zvědavá!
Aktuální česká politická situace
já vám nevim... furt se vám zdá bohoušek takovej formát?
https://www.novinky.cz/domaci/436975-demisi-podavat-nebudu-necham-odvolat-babise-rekl-sobotka.html
Stále, fakt mě překvapuje, jestli Zeman s Babišem chtěli na Sobotkovu stranu dostat i jeho zapřísáhlé nevoliče, u mě to funguje, šaltuju fakt na program AntiBabiš bez ohledu na stranickou příslušnost.
LOL!
Aneb jak statečný Bohoušek zlého skřeta obelstil.
Jeho včerejší rychlá reakce na Zemana se mi líbila. Ale jinak v extázi rozhodně nejsem. A pořád si myslím, že voliče spíš ztratí, než získá. Strašně bych si přála, aby se Bureš utopil, už to docela vypadá, že lapá po dechu (ten rozhovor včera!), ale zatím je to pořád z toho může být jen cákanice, kterou si každý vyloží tak, jak se jemu líbí.
Souhlasím. ČSSD pořád slibuje vyšší dávky, vyšší důchody, nižší pojistné pro rodiny s dětmi (=trest pro bezdětné), ale zdroj příjmů by měl být asi jen progresivní daň pro vyšší příjmové skupiny?
Sobotka včera reagoval dobře, ovšem dneska to tou ne-demisí podělal. Neumí si stát za svým? Zeman je Babišův příznivec, dost bych se divila, kdyby ho odvolal. Zdá se mi, že se Bohouš chce pasovat do role "chtěl jsem se vzdát svého postu, jen aby Babiš zmizel, ale prezident mi to zkazil".
Zeman o Sobotkovi (pak teda prý popřel, že by s ním mluvil
):
„Jenom jsem ho dneska při našem krátkém setkání upozornil, že podle koaliční smlouvy na odvolání pana Babiše potřebuje souhlas předsedy hnutí ANO, což je shodou okolností pan Babiš,“
Taky nevím, koho volit. Tak jsem si dnes při snídani přečetla program Pirátů. Mám nějaké výhrady, ale zase nic naprosto zásadního. Ono jsou to stejně hlavně proklamace, moc detailně to rozepsané nemají. A někoho volit půjdu. To je pro mne povinnost občana.
ČSSD svým voličům slibuje to co slibují všechny stejně orientované strany po celém světě, progresivní daň není v Evropě nic ojedinělého, není možné mu to mít za zlé, stačí ho nevolit. Já samozřejmě jsem přesvědčená, že než progresivní zdanění je lepší zajistit, aby daleko víc lidí platilo aspoň nějaké daně.
Ad odvolání demise taky nevím co mu mít za zlé, chce dostat Babiše z vlády a Zeman mu taktně naznačil, že až mu dá svou demisi, vláda tím podle jeho výkladu ústavy nekončí, končí pouze on, je to nejednoznačné a tím pádem to pro Sobotku pozbylo smyslu, nechápu co by měl podělat.
Mají Piráti šanci dostat se do sněmovny? Zatím to moc nevypadá.
Když někdo někomu slibuje, jak se díky němu bude mít dobře, měl by taky jasně říct, jak to chce zařídit a nezadlužit ho na několik dalších generací. Volit ho opravdu nehodlám.
Já to po vás nechci, ale sama jste si odpověděla, kde na to chce vzít, já bych mu poradila zavedení minimální daně a snížení % zdanění, ale neptal se mě![]()
On někdo někdy sliboval, že se díky němu bude mít hůř? ![]()
A poradila byste mu taky, čím ten úbytek peněz nahradit?
Kterej úbytek
Krev, pot a slzy![]()
Z výběru daní
jako že se tam pánko dostal bez bohouškova vědomí a ten teď chudáček prozřel tak se ho lumpa hledí zbavit jo? hmm
nejdřív udělá kozla zahradníkem a teď když je to (čirou náhodou před volbama) už prostě moc do očí bijící, tak si nahoní nějaký ty body? možná? u mě teda určitě ne, se nejdřív s lumpem kamarádím a pak mu podtrhnu židli to teda u mě špatný celý furt...
no, piráty máme na radnici a nicmoc.
fandila jsem machovi a spol. ale teď už fakt nevím.
Kde jsem psala že by se snížil výběr daní?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.