Na termínu nezáleží, jsem se zrovna dočetla. Jednou ten velký den přijde. Trumpík a Trumpáček mají pochopení, že jejich velký vzor má starosti. Hamba Korea!
Aktuální česká politická situace
Tak hlavně že to mají na koho svést. Ale není ten Kim náhodou i kamarád Vovky Putinů? že by si Eman měl dát pozor na jazyk, aby nenarazil...
Trumpan a Trumpčáček ![]()
Pravda, Trumpan je lepší. Hezky se to rýmuje s křupan.![]()
Tak prý ani Miloš už s Bohoušem nemluví. M. se sebral ze setkání před novináři odešel. Zase budeme "slavný" ve světě. Tohle mít v rodině...já bych se snad propadla hanbou.

![]()
Dycinky si myslím, že hůř už být nemůže a dycinky se ukáže, že jo.
Ve víru událostí to nejnepodstatnější, ale pobavilo mě, že v 7 ráno normální lidi spí. Pan prezident, který by byl rád tatíčkem dolních deseti milionů, asi přehlídnul, že spousta lidí dělá od sedmi, někde i od šesti, a velká část v 7 už jede do práce, aby to stihli na osmou.
Přesně tak, to mě taky zaujalo. Ovšem obávám se, že ty lopaty, co ho adorují, tohle stejně vůbec nezaregistují. Tak nějak zapomněli i to, jak se přimlouval za poplatky v nemocnici - však důchodci mají peněz dost.
Všechno málo, ty lidi jsou úplně zblblí.
Tak jsem se v Událostech dívala na tu šaškárnu na Hradě a musím přiznat, že Zeman se sice chová jako buran, ale celkový dojem je podstatně jiný, než jak to média odpoledne popisovala.
V tomhle případě mám pocit, že si Sobotka trochu o to koledoval. Včera na internetu byly asi 3x jiné informace, kdy na Hrad půjde podat demisi, a nakonec jde bez demise. A Zeman s tím svým nedávným prohlášením, jak je vždycky spokojenej, když se mu podaří někoho naštvat, ten si to dneska vychutnal.
Jo, třeba Ovčáček včera uvedl na svém twitteru, že Sobotka přijde s demisí.![]()
Zeman se opět ukázal jako hulvát non plus ultra.
Zkusila jsem "v zájmu věci" sledovat na TV Barandov tu prezidentskou kampaň pořad s prezidentem. To se nedá, vypnula jsem to po 3 minutách, je mi na blití z tlusťocha i toho hň...a, co seděl naproti. Omlouvám se za výraziva, ale nejde mi krotit emoce. Mám vztek, je mi stydno, jsem pohoršena, ne jsem nas.aná. A taky se bojím, že tam bude další 4 roky. Sobotku profesně-politicky nechápu, ale lidsky mu rozumím. Ještě jednu omluvu a dík za prostor pro emoce.
Situaci kolem demise-nedemise jsem nesledovala, v tomto případě buď došlo k nedorozumění mezi úřady, nebo k schválnosti, ale to je už v podstatě jedno. Spíš jsem si na základě článků na idnes a aktuálně udělala představu, že Ovar uprostřed Sobotkova proslovu prostě vypochodoval ze sálu. Z toho videa to pak ale působilo dost jinak. Jako vrchol buranstvi mi spíš přišly ty pasivně agresivní poznámky a ukazování francouzskou holí na premiéra, ať si upraví mikrofon.
Neviděl jste někdo dnesni interview 24 s Koblihou na téma ovlivňování médií? Jak tohle může někomu imponovat?
Zeman teď na TV Barrandov (kde taky jinde, že) řekl:
Sobotkovu demisi označil za zbabělost a odejití z boje. O vztahu Sobotky a Andreje Babiše uvedl, že to, že se oba politici nepohodli, není nic nového a časem se to zhoršuje. „Co je mi jako prezidentovi po tom, kdo se s kým nenávidí,“ řekl v TV Barrandov s tím, že pro něj jsou důležité zájmy republiky.
Ku.va, nejde tady přece o nějakou neshodu politiků, ale o to, jak tady někdo dlouhodobě podkopává principy demokracie (Bureš). Co víc než tomuhle bránit je zájem republiky, kterej by ten senila z Hradu měl sledovat.![]()
tak jsem teď sledovala nesestříhaný záznam Sobotky na Hradě a musím říct, že před Sobotkou smekám!
tak jsem teď sledovala nesestříhaný záznam Sobotky na Hradě a musím říct, že před Sobotkou smekám!
Mě teda taky docela potěšil (lépe řečeno u mě stoupnul), bylo na něm sice vidět, že je trochu vykolejený (protože všechno asi 5x opakoval v různých formulacích), ale docela se snažil zachovat chladnou hlavu.... ten začátek s postrkováním k mikrofonu byl od Zemana už vůbec pěkná špína.
Já si tak nějak myslím, že i kdyby to bylo klasické předání demise, tak mi neříkejte, že jen tak vpustí premiéra mezi reportéry, určitě jsou tam nějaké domluvy předemv předsálí.....Aa tady to vypadalo, že Sobotka fakt vůbec netušil, co nastane.
i když teda celé to nemění nic na tom, že Sobotka by přeci už při podání demise měl vědět, jak to udělat, aby nebylo možné ji vzít jinak než za celou vládu (ústava je v tomhle docela strohá, schválně jsme se na to koukali, vyloženě tam specifikuje jen případ nedůvěry od poslanecké sněmovny). A snaha odstranit z vlády člověka, kolem kterého jsou otazníky celé funkční období půl roku před volbama mi přijde taková hodně na poslední chvíli (byť chápu,ž e kolem Babiše toho vyplouvá čím dál tím víc). Já za sebe nějak dodnes nedokážu pochopit, jak mohl být Babiš vůbec dosazen na Ministerstvo financí bez nějakého střetu zájmů.....
"...ten začátek s postrkováním k mikrofonu byl od Zemana už vůbec pěkná špína."
Skvělá práce holí. ![]()
Dokonalý rozhovor Světlany Witowské s Babišem.. Ta ženská je skvělá..vysmála se mu do ksichtu. A Bureš špína non plus ultra ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095426857-interview-ct24/217411058040504/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.