A hele!
Tak se na něj musí. Bude samozřejmě čekat do poslední pikosekundy...
Ja to cetla a vytocil me na konci komentar Ovce.
Tomáš Baldýnský17 min · Praha, Prague ·
Jestli Sobotka opravdu přemýšlí o tom, že by Zemanovi odmítl zaplatit cestu do Číny, tak bych si ho dovolil upozornit, že by stačilo mu nezaplatit jen cestu zpátky...
![]()
dnes na návštevě vesnice Prysk... ![]()
"Přírodní dominanta za obcí je též ozdobena."

"Střední vrch s prezidentskou standartou 593 metrů nad mořem."

"V Prysku myslí na všechno..."

Tak se asi pudu zitra podivat na vaclavak :D manzel snad dojede i z olomouce, minimalne mam od nej povolenku jit tam i sama :D a to s tim letadlem me napadlo taky, dokonce mu to pry ( tu cestu) musi schvalit, tak treba neschvalej : ) boze ja bych mu to tak prala...
Ja to cetla a vytocil me na konci komentar Ovce.
A cos čekala?! ![]()
Tomáš Baldýnský17 min · Praha, Prague ·
Jestli Sobotka opravdu přemýšlí o tom, že by Zemanovi odmítl zaplatit cestu do Číny, tak bych si ho dovolil upozornit, že by stačilo mu nezaplatit jen cestu zpátky...
By byl druhej den zpátky. Ti by si ho nenechali.
A já na Václavák nepůjdu, páč se z toho stala cool a in party mám pocit podle lidí co to na FB sdílej, teda ne že na Václavák nejdu, ale doufám z něj včas odejdu.
no to ![]()
pro odlehčení

Klenoty řeší článek 65.![]()
tak dneska jsem se už podruhý odbourala.
Poprvé u mimořádné Kanceláře Blaník, Tonda teda exceloval, doporučuji jeho závěrečnou hymnu !
zrovna to sem utikám dát a pozdě:-) fakt povedený!![]()
Tonda super ![]()
Zemanová, potřásající si rukou s Kajínkem, poněkud překvapila - to by mě teda ve snu nenapadlo. Jsou to vpravdě průkopníci, tyhlety hovada... První dáma, přátelsky besedující s odsouzeným nájemným vrahem? To tu ještě nebylo. Ani nikde jinde, domnívám se...
Jinak dnešní Václavák potěšil (já tam nebyla, jsemť připoutána k plotně a svatebním přípravám - taky si moh mladej vybrat jiný datum) - jsem zvědavá na reakci hradního His Master´s Voice a podobnejch krys. Dvacet tisíc lidí se už bude blbě bagatelizovat. Jo, být tak muškou na Emanově zdi dneska večer...
tonicek za tisic bodu, ale to, že tenhle dil mel vubec duvod vzniku, tak to je... ![]()
Dvacet tisíc lidí se už bude blbě bagatelizovat. Jo, být tak muškou na Emanově zdi dneska večer...
Tak předpokládám, že Hrad provedl vlastní sčítání a zaokrouhlil směrem dolů.
Tak určitě. Nicméně Eman ve svých zřídkavých lucidních momentech nemůže nevidět... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.