No já už měla strach, že se blíží nějaká katastrofa, konec světa nebo tak. Ale tohle mě celkem uklidnilo: "Zeman podá podnět k Ústavnímu soudu. Chce vědět, jestli je prezident povinen za všech okolností odvolat ministra, jehož odvolání žádá premiér."
Aktuální česká politická situace
"Jinak dnešní Václavák potěšil (já tam nebyla, jsemť připoutána k plotně a svatebním přípravám - taky si moh mladej vybrat jiný datum) - jsem zvědavá na reakci hradního His Master´s Voice a podobnejch krys. Dvacet tisíc lidí se už bude blbě bagatelizovat. Jo, být tak muškou na Emanově zdi dneska večer..."
"Odstoupit na žádost protestujících Miloš Zeman rozhodně nehodlá. S demonstranty se nechce ani setkat. Podle něj se na demonstrace za chvíli zapomene." (tisková konference k návštěvě Libereckého kraje, aktualne.cz)
Ivo Svoboda, Rath taky nevypadá, že bude volnej, Alexandr Novák...Bém za co by měl?
Blesk ma jasno, ze po navratu zCiny bude amnestie pro Kajinka)))
Blesk má bohužel v takových případech pravdu - už je to ofiko....
já myslim, že Miloš prostě zkouší, kam až může zajít, než dojde znova k defenestraci...
Defenestrace se ale dělá dost blbě, když je objekt zájmu v Číně ( respektive na cestě do Číny ). Prostě Vrtěti psem jak vyšité a ještě si díky tomu připíše body u té části populace, která Kajínka vždy považovala za hrdinu a oběť policejní a soudní zvůle.
no já si s tim Zemanem připadám, jako když člověk se zatajeným dechem a zavřenýma očima čeká, co horšího a ještě trapnějšího přijde příště...a ono to vždycky přijde a je to ještě horší a ještě trapnější...![]()
najemny vrah na svobode? hm, sbirka na nemocne deti, sbirka na utulek pro psy, sbirka na ....
O Kajínka jsem se nikdy moc nezajímala, ale má vskutku působivé resumé. Přesné ten typ člověka, který se ve vězení ocitl pouze shodou náhod ( několikrát) a vždy nezaviněně. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Jiří_Kajínek
Defenestrace není špatný nápad. Myslíte, že ho dokážou protlačit letadlovým okýnkem?
Kdoví, co z Číny propašuje v hůlce![]()
Kdoví, co z Číny propašuje v hůlce![]()
Z hmyzí říše teď jednoznačně frčí štěnice
.
ale ty vtipy zas ![]()
![]()
kajínek je na rozdíl od zemana člověk na svém místě!
Babiš nedávno pronesl: "......i kdyby mě zabili, neodejdu.......!"
Takže teď už víme, s jakým úkolem navštívila 1. dáma Kájínka ve vězení.
Málem jsem se zadusila svačinou....
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10213124209846592&id=1434671962
I komentáře jsou dobrý. .
A fejsbuk je plnej ladneho vystupu z vladniho letounu![]()
Já to ještě neviděla. Byl zase ožralý? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.