já třeba tu vadu řeči vnímám, ale přesto mu rozumím dobře a úplně normálně. A jsem fakt ráda, musim říct.
Aktuální česká politická situace
Ano, kníže má vadu řeči, ovšem do běla mne mohly vytočit ty kecy, že neumí česky. Protože tak krásnou češtinu, byť lehce archaickou, má málokdo!
Video vskutku zábavný je, a notně ![]()
Ale není lepší srovnávat se s někým, kdo je na tom líp, než pořád radostně hnít v pocitu, jak jsou na tom ostatní hůř? ![]()
Myslim my jako Evropane se mame plusminus vsichni dobre, objektivne vzato jsem presvedcena ze nakej Zeman nebo Babis maji na kvalitu nasich zivotu vliv minimalni az spis zadny, tak to beru.
A navíc ten, co jsme si ho teda asi zasloužili, mumlá občas mnohem hůř a vadou řeči to nebude. (Ovšem, když o tom tak přemýšlím, v jeho případě by fakt bylo lepší, kdyby mu nebylo rozumět vůbec.)
Tak to bohužel. Na kvalitu našich životů mají bohužel vliv velkej - vem si jenom, kolik skončilo drobnejch podnikatelů kvůli EET.
A že by nás Ovar prodal bez mrknutí oka Číňanům i s chlupama (pokud nás teda nebude chtít Putin), o tom taky žádná. Ta orientace na východ je děsná a dost pochybuju, že nám prospěšná. Jak my pamětníci víme... Děkuju nechci!
Tak trosku jo no kdyz rikas![]()
viktorka_od splavu Když vy špatně argumentujete. Vůbec nejde o to, že že knížeti skvěle rozumíte vy dvě . Jde o to, že tohle prostě je jeden z argumentů proti němu. "Co máš proti Schwarzenbergovi??" Prosim tě.. vždyť mu není ani rozumět! Jenom šišlá nebo spí!"
Zatímco Zemanově kundě je rozumět naprosto perfektně. Však je to borec, mluví jako obyčejný lidi a je prostě jako my.! No a právě tihle MY jsou jeho voliči. To jsou jejich argumenty ![]()
jeden den se plně věnuji práci a výběru bot a ejhle, pan prezident se nám v Číně vybarvil, i když Ovce psala něco v tom smyslu, že pan prezident pracuje tak, že i mnohem mladší politik by byl dávno hospitalizován.
Tudíž se domnívám, že na onom videu, kde na něj všichni čekají a hnusně ho pomlouvají, pan prezident přichází ze šichty v nějakých dolech, fabrice apod. Tak tak stihl sprchu a převléci se z pracovního.
Popravdě já trnula hrůzou, kdy se přiřítí Ovčák se Zemanem na vozíku, Zeman třímaje hůl bude řvát : "Na Bílý dům"
Já se tak stydím za všechny jeho voliče....![]()
Já bych chtěla vědět, kdo obhospodařuje twitter ministerstva kultury! Páč tohle už není náhoda...
Ministerstvo kultury @MinKultury 14. 5.Víc
14. května 1316 se narodil Karel IV. To je ten panovník, co ho vloni odjakživa znal, ctil, obdivoval a miloval každý Čech.
Ministerstvo kultury @MinKultury 14. 5.Víc
Před 162 lety poprvé vyšla Babička - láskyplný obraz kultivovaného stáří, které vůbec nemusí být arogantní, senilní a trapné.
Ministerstvo kultury @MinKultury 16. 5.Víc
V Číně vypukla Kulturní revoluce. Před 51 lety.
Ministerstvo kultury @MinKultury 9 hod.před 9 hodinamiVíc
Před 918 lety zemřel slavný El Cid, španělský bojovník proti Maurům. Legenda praví, že do poslední bitvy vyjel již mrtvý, přivázaný ke koni.
Buhehe, to je mistrovská práce! ![]()
Babičku ujž jsem někde četla, to je bomba tweet ![]()
Já málem chcípla u toho El Cida. Jak to maj sladěný s aktuálním děním... ![]()
A joooooo! Mi to nedošlo..![]()
taky mi to došlo až teď ![]()
Tak to je geniální!![]()
Přidala bych ještě
Ministerstvo kultury @MinKultury15. 5. 1993 odešla Marie Rosůlková, nedostižná bytná z kultovního filmu Čtyři vraždy stačí, drahoušku; stále udivena tím, kdo všechno končí.
12. 5.Ministerstvo kultury @MinKultury12. 5. 1884 zemřel hudební skladatel Bedřich Smetana. Ke konci života trpěl halucinacemi, megalomanií a paranoií, nebezpečný sobě i okoli
....i mnohem mladší politik by byl dávno hspitalizován...v protialkoholickê léčebně.
Proč ho vůbec musí obhajovat? Tam přece VŠICHNI dřou jako koně.
Smetana luxusní! ![]()
54% lidí souhlasí s milostí pro nájemního vraha, takhle se (ne)dělá kampaň!
Opět se naskýtá otázka, kde ten průzkum dělali...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY