Video vskutku zábavný je, a notně ![]()
Ale není lepší srovnávat se s někým, kdo je na tom líp, než pořád radostně hnít v pocitu, jak jsou na tom ostatní hůř? ![]()
Video vskutku zábavný je, a notně ![]()
Ale není lepší srovnávat se s někým, kdo je na tom líp, než pořád radostně hnít v pocitu, jak jsou na tom ostatní hůř? ![]()
Jo, a v tom otitulkovaným videu vynechali konec, kterej je úplně nejvíc nejlepší: všichni ostatní se bez jediného ohlédnutí rozprchnou, ponechávajíce Ovara jeho osudu ![]()
https://www.facebook.com/XinhuaNewsAgency/videos/1793587404002029/
Ono ne ze by nebyl, ono u tech voleb fakt nebylo moc z koho vybirat. Ani ted mi zadny z kandidatu nic moc nerika, jediny rozdil tam pro me je "je to zeman" a "neni to zeman"
to není pravda, že u těch voleb nebylo z koho vybírat. Já si vždycky vzpomenu na tehdejší postřeh někoho z Respektu, že zatímco Schwarzenbergovi bohužel často není rozumět, co říká, Zemanovi to bohužel většinou rozumět je. Což je pro mě zcela 100% zásadní rozdíl.
Co muze nekomu vadit nebo chybet u Schwarzenberka nechapu ovsem tedy
no mně to právě nepřijde jako vtip
dikce
nikdy nepochopím, jaký problém měli jeho rodiče a jaká má on sám, že nemá tendenci na tom pracovat.
Jaky to ma vliv na funkci?
no tak jako věděla bych o nějakém :) ale ptala jste se hlavně, CO na něm někomu může vadit - funkce nefunkce, mě třeba ta dikce vadí (nikoli natolik, abych ho nevolila, ale vadí a myslím, že ohledně funkce státníka - tedy osoby, u níž mluvení tvoří pilíř její práce - je to dost podstatná vada, byť nikoli zásadní)
Mysleno, ze nekdo psal, ze ve druhem kole nebylo koho volit, tedy kvuli dikci, no jo no
Teď už se ale veřejně a díky té cestě i mezinárodně píše, že na tom Z není dobře. On ale určitě kandidovat bude. Že je český Trump, to už jsme slyšeli. Teď se bude pasovat na českého Roosevelta ![]()
F. D. Roosevelt vyhrál II. světovou válku. Pan prezident teď bojuje za zájmy České republiky. pic.twitter.com/9BmPT32WxB
— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) May 17, 2017
Co muze nekomu vadit nebo chybet u Schwarzenberka nechapu ovsem tedy
vidím poměrně jasně položenou otázku.
co může vadit. nic o druhém kole, nic o volbách.
já spíš nechápu, jak může někomu jeho mumlání nevadit.
ještě jednou opakuji, že se to nijak netýká voleb. jen odpovídám na otázku, kterou jste položila, jak jste ji položila. co jste tím myslela, to přesně nevím :)
edit: já jsem ho volila. ale kdyby normálně mluvil, volil by se mi tak nějak lehčeji.
Zlatý hřeb focení. To si odskočil na cigaretu?
Jinak s tím zdravotním stavem - já se obávám, že to nepoloží, i kdyby ho měl Ovčáček všude nosit vycpaného.
Mně se tehdy zdálo, že když se kníže snažil a dal si záležet, že mu bylo rozumět docela dobře. A stejně se mi líbil jeho výrok, když ho kritizovali za pospávání ve sněmovně. Tehdy řekl "Když se kecají blbosti, spím".
já jeho výroky celkem dost žeru, je až třeskutě přesně vtipný často, ovšem bohužel až poté, co si je někde přečtu, protože jim právě v reálném čase vůbec nerozumím ![]()
Někdo psal, že ve druhém kole nebylo koho volit, vzhledem k jeho z mého pohledu značným kvalitám mi to připadá zvláštní, mumlání mi nevadí, já mu rozumím.
já si tedy myslím, že v druhém kolem koho volit bylo i přes z mého pohledu nezanedbatelné vady dikce :) jinou vadu pro úřad prezidenta ten pán totiž nemá.
To je teda smůla. Vždycky to bylo výstižné a k věci. Bez zbytečné vaty a urážek jiných.
Zlatý hřeb focení. To si odskočil na cigaretu?
Jinak s tím zdravotním stavem - já se obávám, že to nepoloží, i kdyby ho měl Ovčáček všude nosit vycpaného.
Ne, museli ho tam dovézt, protože by ten kousek po svých nedošel.
A pak si na focení ani nezapne sako, kravatu má uvázanou moc dlouhou, prostě...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.