Sweet Potato mně je líto každého starého, nemocného člověka. A tenhle by se měl hlavne kvůli sobě na to vykašlat a odejít do ústraní. Nechápu, že to nechal zajít tak daleko a nezachoval si ani špetičku důstojnosti. Jsem starý, nemocný, končím, chci už klid.
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato Neblázni, Hrad za nic nemůže. Přežil mnohé, přežije i tohle.
vanilka Nechal, no. Teď už to asi není v jeho rukávh. A přitom má rodinu.
Je mi ho vlastně i líto - dožívat poslední léta života obklopen takovou armádou pitomců, stávat se z nenáviděné kreatury vysmívaným šaškem, nesvéprávnou loutkou - to nepřeji nikomu.
z whatsappu:
Přání Miloše Zemana: Před volbama mě, prosím, nerozptylujte!
Je to moc?
je to dobry![]()
Poslední hřebíček do urny.
andulka01 vsechno nejlepsi k narozeninam! Taky bych ti prala, aby sis je nenechala pokazit, ale teda bude to tezky.
Liesel tobe taky gratuluju, mate to letos holky pekne zpestreny.
Sweet Potato odejít ve správný čas je umění, no
Tak dnes rezignovat Zeman nemůže, i kdyby ho měli mít na mimotělním oběhu. Musí vydržet do zítra poledního,dej se co děj. Jinak můžou být volby rovnou vyhlášené znova.
No bude to ještě zajímavé.
No bude to ještě zajímavé.
To každopádně. Budou to nervy. Už ať je zítra večer!
continuity já se fakt bojím, že to nedopadne dobře. Není mi z toho vůbec dobře po těle. Tak ráda bych, aby byla změna, ale fakt nemám dobrý pocit. A to nejen ze Zemana.
Hanka H armadou pitomcu se obklopil sam a tvrdosijne na ni trval
U prezidentskeho voleni asistovala i policie se psem. Zatimco prezident volil, pes uz to zapijel![]()
A kde máme první "dámu"? Jinak už taky popíjím víno a moc optimismu si nedovolí.
Ano, pan prezident je naprosto příčetný a zcela schopen vykonávat funkci. tvl.

Jestlipak mu aspoň řekli, proč mu tu urnu přinesli ![]()
A Ovec nebude mít radost z příspěvků na twitter, ne ne... pokládám za docela žertovné, jak všichni jedním hlasem najednou litují bezmocného starce, zneužívaného hradní bandou k jejímu prospěchu. Myslím, že by se ta parta mohla i kapku zarazit:
Pane řediteli, to, čeho se s klukama z kanclu dopouštíte, hraničí s trestnou činností. Ten chlap vypadá příšerně, patří evidentně do nemocnice, jak ostatně řekl i Zavoral, a vy ho přesto držíte zamčeného v Lánech. Tohle vám nemůže projít. Děkuji.
Taky jsem zvědavá jaká bude volební účast. Už jsem byla a v naší Prdelové Lhotě byla fronta. To jsem v životě nezažila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my