Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline brrr
12308 příspěvků moje polička 08. října 2021 18:24

Zeman ma svoji malou soukromou urničku. Aspoň u nás tahají tu velkou bednu.

Do statistik, u nás v obci taky pořád chodili lidi, co jsem stihla postřehnout.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 18:26

rysamona 

U nás taky fronty... to k ničemu dobrýmu nepovede. Jak mě zpravil milostpán, zaslechnuvši rozhovor dvou voličů:

- Čau Franto, tebe jsem neviděl ani nepamatuju. Jdeš taky volit?

- Samozřejmě Pepiku. Nechtělo se mi, ale jak na chudáka Babiše furt nasazujou, tak ty hlasy fakt potřebuje.

Jo a eště následovala hlubokomyslná úvaha: Von sice lže a krade, ale na rozdíl vod ostatních který taky kradou, aspoň pustí chlup!

(mnoho blicích smajlíků. jen lůza si může pochvalovat příspěvek od zloděje!)

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. října 2021 18:57

rysamona Mamka z nasi prazske casti taky hlasila frontu. Nevidane. Pry jak mladi, tak starci o holich. Ja jdu zitra. Ale bojim se teda hodne, ze to nedopadne. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2021 18:58

v mem volebnim obvodu, tj. P7, davy, to jsem v zivote nezazila. Spis starsi rocniky, ale to mohlo byt tim, ze jsem sla letos volit hned po otevreni volebnich mistnosti, protoze jsem dnes byla doma. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:01

Mám odvoleno a bylo to bez fronty.

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:10

Tohle jsem dnes potkala. Liškomedvěd dobrý, ale pracky pryč od Kofily, ty samuraji jeden velkomoravskej! 

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:13

Sedim ve volebni komisi, v pet hodin po nas vzdy chteji statistiku ucasti, letos mame krasnych 31% (okrsek o 665 volicich ve meste s cca 80tis obyvateli). Chodim do komisi uz nejaky patek a takova ucast byva velmi malo, naposled tusim u prvni prime volby prezidenta. Zaroven ale vim o okrsku v nasem meste, kde v tu samou dobu byla ucast 4%.

Online continuity
42769 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:49

Sweet Potato úplně stejný rozhovor je na seznamu akorát s Kyselou a bere to trochu víc razante. Ale závěr je stejný,

Navíc mi oba potvrdili, že žádné pověření sestavením vlády nikdo nepotřebuje. Normálně můžou vyjednávat jak je libo a až bude mít někdo 101+ hlasů, bude se to řešit. 

Online continuity
42769 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:50

U nás se teda taky hotové procesí.

Akorát z Hostivice jdou zvěsti, že mají málo lístků.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:54

Jsou dve varianty. Bud se nasrali demokrati a vyrazili k volbam... a nebo se nasral ten druhej tabor, kterej popsala barbucha.

Budou to zejtra nervy.

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 08. října 2021 19:59

razorblade Bojim bojim. Můj ničím nepodložený odhad je, že demokrati volej tak nějak pořád. Ale ty ohrožené důchody, slevy na jízdném a chalupy...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:02

Poprvé volím s průkazem ve své rodné jihomoravské vsi a stáli jsme frontu. Nevídané. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:08

Byli jsme se starsim synem volit,  mame to v rodine trochu rozhazene s trvalym bydlistem, na nas dva vyslo stejne. A kluk v aute, tak co, volis zmenu? A pry ze on s pritelkyni voli koalici Spolu, je mu pětadvacet, tak treba s tim mladi pohnou. Celkem mi to zvedlo tu beznadejnou naladu. 

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 08. října 2021 20:28

Co se týče volební účasti tak doufám, že jdou volit hlavně ty co chtějí změnu. Taknejak si říkám, že Babiš přece nemůže urputného Nevolice donutit zvednou zadek. No zítra uvidíme.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 21:13

razorblade 

Možnosti/varianty jsou vždycky jenom dvě. Ach jo.

Sweet Potato 

No bojim strašně. Taky myslim že tvrdý jádro (zloprcků ) chodí volit pokaždý, ale teď se projednou aktivovaly akorát ty socky v ohrožení

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 08. října 2021 21:14
Reakce na barbucha:

Mně tyhle Ovčáčkovy zprávy připomínají notoricky známý novinový titulky, když Napoleon utek z Elby:   „Korsická obluda se vylodila v zálivu Jouan,“ „Lidožrout táhne na Grasse,“ „Uzurpátor vstoupil do Grenoblu,“ „Bonaparte obsadil Lyon,“ „Napoleon se blíží k Fontainebleau,“ „Jeho Císařské Veličenstvo dnes očekává své věrné v Paříži."

To samý máme tady: Prezident je ve skvělé kondici. Prezident je v nemocnici na rekondičním pobytu. Prezident je zdráv a těší se na volby. Prezidentovi nebylo doporučeno volit. Prezident ruší páteční vystoupení. Hrad ruší prezidentův nedělní program. 

​aby nedopad jako Erna

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 08. října 2021 21:24
Reakce na Sweet Potato:

Zabte mne, ale je mi ho líto.

ice v nějaký diskusi jsem četla něco jako: když mi ho začne bejt líto, vzpomenu si, jak dával před prezidentskejma volbama sežrat knížeti, že nevydrží celou dobu stát

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 08. října 2021 21:26

A ani nevim jestli to tady mam přiznat... ale co, musí to ven... odpoledne se u mě stavil mladý pán pro volební lístky a na kafe... vyselektoval ty lístky rovnou takže přišla řeč na to, co tam hodí... jako Spolu, tak cajk - zároveň však projevil upřímnou starost o to, jestli se nebojím volit Pirstan který mi domů nastěhujou imigranty. Zjištění, že jsem porodila debila, patří k dalším mým životním prohrám

Online jerry
11159 příspěvků moje polička 08. října 2021 21:29
Reakce na barbucha:

Zjištění, že jsem porodila debila, patří k dalším mým životním prohrám

​Nezoufej - třeba to bylo jen nějaký momentální postižení.

Anebo chlapec sakra dobře ví, čím matinku vytočit