Co Kájínek, ale Sobotku by kleplo!
Aktuální česká politická situace
Ale tak je jen za 60 tisíc, to by bylo pro zemana málo megalomanské. Navíc rozměry 90x70x35 cm, na kosterní ostatky - pokud už ho tedy nestihli i nechat sežrat mravencům ![]()
Ten Kájínek by byl teda fakt smolař!
Čoveče zrovna mě napadlo, že je mi ho, kriminálníka starýho, skoro až líto. Jako fakt - takhle ho natahovat... To je skoro týrání až.
no jo, za všechno můžou novináři, ten starej lišák si je vychutnává.
Kájínek to nějak přežije, přežil už culící se Zemanovou... nevím, zda není nějaký ten roček navíc lepší ![]()
A potoky slz se nekonají, Vltava nestoupla, nad Hradem se nerozléhá štkaní, takže ještě pan prezident žije. Leda, že by to Ovčáčkovi zatajili s tím, že láska jeho života jen spinká.
Tak novinářům se může pomstít i jinak... já nevim, mně to nepřipadá správný, a to jsem ta poslední, která by se zastávala kriminálníků. A osobně bych tam Kajínka nechala klidně shnít! Ale dyk řek že milost podepíše až se vrátí z Číny, a je to už pátej den.
Nemohla jsem si nevzpomenout na starej dobrej středověk, kdy bylo myslím dobrým zvykem pustit zločince na svobodu, pokud se nepovedla poprava (přetrh se provaz či podobně). Tohle je pomalu podobný... takový pomalý dušení.
Ta vo co se to hovado teda snaží?! Leda že by bylo fakt po něm - v tom případě musíš pochopit, že Ovčáček s Mynářem si ho budou na Hradě pěstovat, dokud jim neproteče stropem ![]()
Asiati! Ti nerozeznávaj bělochy stejně jako běloši nerozeznaj je! Ovčáček jim podstrčí nějakýho strejdu, ten jim podá papíry, a bude vymalováno
A Pilný bude mlčet páč mu jde vo kariéru!
No dobře... snad můžu chvilku snít...
Twitter MK právě teď:
Stařík je připraven dál supět. Národní technické muzeum zve veřejnost již tento víkend na projížďky a prezentaci. https://www.mkcr.cz/novinky-a-media/narodni-technicke-muzeum-zve-verejnost-na-jizdy-a-prezentaci-zprovozneneho-parniho-motoroveho-vozu-4-cs2063.html …
![]()
Tak jedno lejstro už stařík podepsat zvládnul. Jestlipak někdy dojde i na to druhé? (Ať už se supěním či bez)
Patrně doufá a čeká na nějakej zázrak, aby nemusel kamaráda vyhodit.
mě by zajímalo co je se Zemanem.
Do čtvrtka byl Ovčáčkovo twitter zaplavený fotkama a od čtvrtka, nebo kdy to přiletěli, jen letadlo a pak Trump a Trump a Melanie , ale se Zemanem nic. Ani slovo o Číně, o super výsledcích, nic, ticho.
dnes jen Pilný, Zeman nikde. Kecy o tom, že si notovali, si může Ovce strčit za klobouk.
osobně si myslím, že podpis na Kájínkovo propuštěcí listině od pátku Mynář a Ovčáček trénovali, až dnes se jim to povedlo
Zeman je mimo, něco se v té Číně stalo, dokonce jsem slyšela i spekulace o mrtvici.
podpis na Kájínkovo propuštěcí listině od pátku Mynář a Ovčáček trénovali, až dnes se jim to povedlo
![]()
Ovčáčkovo twitter, Kájínkovo propouštěcí listina![]()
Hovorová čeština různých oblastí po stopadesáté třetí?
No ne, to už nemá smysl s váma řešit, ale tohle není hovorová čeština totok hergot!![]()
Tak krajová? Běžně se tak mluví třeba v jižních Čechách. Internetové fórum není prostředí, kde bych trvala na spisovné češtině. Ale souhlasím, neřešme to.
Pobavila mě specializace jednoho z lékařů, pečujících o pana Z.
Lubomír Nečas, sportovní lékař ze Zlína, který se specializuje na výkonnost sportovců a pacienty s větší fyzickou aktivitou.
ano, toto jsem ráno četla hned mě napadla souvislost se sportovními výkony Zemana.
Lyžování, jachting, nordick walking..
(šmarjá, je to spisovný ?) ![]()
ten kájínek by tu mohl skoro mít vlastní vlákno.
já se nekorektně přiznám, že mě vážně pobavilo tohle (někde z facebooku): "mám pracovní nabídky" - to je přesně to, co chcete od nájemného vraha po propuštění slyšet ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my