Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 22. května 2017 18:39
Reakce na domenica:

Co Kájínek, ale Sobotku by kleplo!

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 22. května 2017 19:32

Ale tak je jen za 60 tisíc, to by bylo pro zemana málo megalomanské. Navíc rozměry 90x70x35 cm, na kosterní ostatky - pokud už ho tedy nestihli i nechat sežrat mravencům

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 22. května 2017 20:16
Reakce na domenica:

Ten Kájínek by byl teda fakt smolař! 

Čoveče zrovna mě napadlo, že je mi ho, kriminálníka starýho, skoro až líto. Jako fakt - takhle ho natahovat... To je skoro týrání až.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 22. května 2017 20:26
Reakce na barbucha:

no jo, za všechno můžou novináři, ten starej lišák si je vychutnává.

Kájínek to nějak přežije, přežil už culící se Zemanovou... nevím, zda není nějaký ten roček navíc lepší

A potoky slz se nekonají, Vltava nestoupla, nad Hradem se nerozléhá štkaní, takže  ještě  pan prezident žije. Leda, že by to Ovčáčkovi zatajili s tím,  že láska jeho života jen spinká.

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 22. května 2017 20:53
Reakce na náťa66:

Tak novinářům se může pomstít i jinak... já nevim, mně to nepřipadá správný, a to jsem ta poslední, která by se zastávala kriminálníků. A osobně bych tam Kajínka nechala klidně shnít! Ale dyk řek že milost podepíše až se vrátí z Číny, a je to už pátej den.

Nemohla jsem si nevzpomenout na starej dobrej středověk, kdy bylo myslím dobrým zvykem pustit zločince na svobodu, pokud se nepovedla poprava (přetrh se provaz či podobně). Tohle je pomalu podobný... takový pomalý dušení.

Ta vo co se to hovado teda snaží?! Leda že by bylo fakt po něm - v tom případě musíš pochopit, že Ovčáček s Mynářem si ho budou na Hradě pěstovat, dokud jim neproteče stropem 

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 22. května 2017 21:20
Reakce na barbucha:

Ale houby po něm, prej má moc práce. 

http://www.zemanmilos.cz/cz/kalendar-akci/

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 22. května 2017 21:47
Reakce na Kokoska:

Asiati! Ti nerozeznávaj bělochy stejně jako běloši nerozeznaj je! Ovčáček jim podstrčí nějakýho strejdu, ten jim podá papíry, a bude vymalováno  A Pilný bude mlčet páč mu jde vo kariéru!

No dobře... snad můžu chvilku snít...

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 23. května 2017 12:45

Twitter MK právě teď:

Stařík je připraven dál supět. Národní technické muzeum zve veřejnost již tento víkend na projížďky a prezentaci. mkcr.cz/novinky-a-medi

Offline Sweet Potato
40160 příspěvků moje polička 23. května 2017 15:29

Tak jedno lejstro už stařík podepsat zvládnul. Jestlipak někdy dojde i na to druhé? (Ať už se supěním či bez)

Offline barbucha blogger
35658 příspěvků moje polička 23. května 2017 18:25
Reakce na Sweet Potato:

Patrně doufá a čeká na nějakej zázrak, aby nemusel kamaráda vyhodit.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. května 2017 18:54

mě by zajímalo co je se Zemanem.

Do čtvrtka byl Ovčáčkovo twitter zaplavený fotkama a od čtvrtka, nebo kdy to přiletěli, jen letadlo a pak Trump a Trump a Melanie , ale  se Zemanem nic. Ani slovo o Číně, o super výsledcích, nic, ticho.

dnes jen Pilný, Zeman nikde. Kecy o tom, že si notovali, si může Ovce strčit za klobouk.

osobně si myslím, že podpis na Kájínkovo propuštěcí listině od pátku Mynář a Ovčáček trénovali, až dnes se jim to povedlo  Zeman je mimo, něco se v té Číně stalo, dokonce jsem slyšela i spekulace o mrtvici.

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 23. května 2017 20:33
Reakce na náťa66:

podpis na Kájínkovo propuštěcí listině od pátku Mynář a Ovčáček trénovali, až dnes se jim to povedlo

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. května 2017 09:44

Ovčáčkovo twitter, Kájínkovo propouštěcí listina

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:09
Reakce na Mutziputzi:

Hovorová čeština různých oblastí po stopadesáté třetí? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:13
Reakce na Kokoska:

No ne, to už nemá smysl s váma řešit, ale tohle není hovorová čeština totok hergot!

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:16
Reakce na Mutziputzi:

Tak krajová? Běžně se tak mluví třeba v jižních Čechách. Internetové fórum není prostředí, kde bych trvala na spisovné češtině. Ale souhlasím, neřešme to.

Offline Kokoska
34691 příspěvků moje polička 24. května 2017 10:31

Pobavila mě specializace jednoho z lékařů, pečujících o pana Z.

Lubomír Nečas, sportovní lékař ze Zlína, který se specializuje na výkonnost sportovců a pacienty s větší fyzickou aktivitou. 

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/unaveny-zeman-bez-lekarskeho-konzilia-zato-nove-s-trojici-doktoru-kamaradu-31856?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 24. května 2017 19:05
Reakce na Kokoska:

ano, toto jsem ráno četla  hned mě napadla souvislost se sportovními výkony Zemana.

Lyžování, jachting, nordick walking..

(šmarjá, je to spisovný ?)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 23:28

ten kájínek by tu mohl skoro mít vlastní vlákno.

já se nekorektně přiznám, že mě vážně pobavilo tohle (někde z facebooku): "mám pracovní nabídky" - to je přesně to, co chcete od nájemného vraha po propuštění slyšet