No! Já už mám uhryzaný nehty až k lokti! ![]()
Aktuální česká politická situace
A v tom napětí nejsem sama! ![]()
http://forum24.cz/sazkova-kancelar-veri-zemanovi-alzbetu-ii-dnes-o-popelnicek-nepozada/
A u Buckinghamského paláce mezitím zatkli zase nějakého výtečníka s nožem. Aby královna tu audienci ještě nezrušila. To by Zemana kleplo a ve vegetativním stavu by strávil v londýnské nemocnici zbytek svého funkčního období.
Já to sem zase chtěla dát s tím, že se Zeman v Londýně ztratil ![]()
Policie vběhla do britského parlamentu a uzavřela jej. Po konfliktu zneškodnila neznámého muže taserem
no jen jestli to není najatý ovčáčkův agent, aby to bylo na co svést ![]()
Aha, to bylo u parlamentu, já viděla jen fotku a kousek titulku a připomnělo mi to plot u paláce - příště to čtu celé...![]()
No, ať je to jak chce, příšernou vostudu už máme tak jako tak.
Novináři, žádající o informace přímo Buckinghamskej palác - protože prezidentovi, potažmo Hradu, se nedá věřit ani slovo... ![]()
... mne vztah Ovcacka k Zemanovi silne pripomina vztah pana Smitherse k panu Burnsovi... /ale to asi nebudu jedina/

jojo to je presny:-))
jinak teda k te anglictine souhlas s mutzi, mam jednoho znameho ktery ma proste takovy "neohebny jazyk" pritom mluvi plynne a domluvi se vsude bez problemu. zni to teda legracne no

Ivana má stejnou obuv jako Her Royal Majesty ![]()
ach jo... a zemanka si k bilymu kostymku, kterej z ni dela jeste vetsi selku, nez je, musi vzit cerny lodicky...
Tak to nakonec klaplo. Žádnej žaket, jen obyčejný sako a děsivý důchodky k tomu.
Zemanová tradičně blbě oblečená... a ta jejich rajda se nestihla ani učesat. No, blahopřeju královně - takový křupany hned tak nevidí.
A Zeman ma svoje ortopedicke duchodky. Jeste ze ma aspon tu kravatu, dokonce ani neni cervena. Ale nema ji nejak dlouhou?
Ukradla jsem na FB...
Česká delegace na návštěvě u královny.

Mezitím Česani![]()

Mně ty holky Zemanovy zas tak příšerný nepřipadají. Dcera se mi náhodou líbí i s těmi rozpuštěnými vlasy, Ivana je holt bečka, ale v rámci možností oblečená obstojně.
mne teda pripada ze dava kralovne solidni leklou rybu:-( nebo to se patri?:-)
IDnes Původně jsem to doplnila chechtacím smajlem, pak tím, co si rve vlasy... Nechám to na každé dle uvážení.
Odkaz není funkční! ![]()
Zeman prý také královně s taktem sdělil, že vynechá téma mnichovské dohody. „Řekl jsem pouze, že bych chtěl upozornit, že v Mnichově jsme byli my sami proti Hitlerovi a dva roky poté stála Británie sama proti Hitlerovi,“ uvedl prezident. Připomněl i české válečné veterány, kteří bojovali v řadách RAF. Zeman přednesl Alžbětě II. také „stručné expozé o historii česko-britských vztahů“ od středověku do současnosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my