Proč já jsem ten odkaz nenechala být... ![]()
Aktuální česká politická situace
Ivana má stejnou obuv jako Her Royal Majesty ![]()
Fotky jsem neviděla. Who wore it better? ![]()
ja teda nevim, jak je to u statniku, ale kdysi jsem nekde cetla, ze ten, kdo hovori s kralovnou, by nemel verejne komentovat, o cem si spolu povidali. pro zemana to ocividne neplati
heled a pustila sis to video? to je genialni :D jak ma milos tu svoji trapnou vyslovnost tak "fourth" vyslovil jako "first", taklze vlastne kralovne rekl, ze to je jeho prvni navsteva londyna v zivote. kralovna proto vlidne k jeho zene: a pro vas je to taky prvni navsteva londyna? a do toho si zeman mele dal, ze jeho zatim posledni navsteva londyna byla pred tremi lety, kdy navstivil sveho dobreho pritele tonyho blaira. obdivuju kralovnu, ze mu ani brvou nedala najevo, ze mele nesmysly a jeste ji svym trapnym moologem skace do reci...
Kam to ten buran čumí, během toho svého pologramotného monologu?? To neví, že čumět někam stranou je vrcholně neslušné, nejen vůči komukoliv, natož královně..??
A propo.. ví vůbec Tony Blair, že je buranův dobrý přítel??
Kate vypadá dobře na ten genetickej koktejl co dostala, za Zemana je mi stydno, to je šílený, fakt by mě zajímalo co si o něm Elizabeth myslí, nejlepší varianta je asi že nic.
Pro fajnšmekry , Zemanova angličtina :
(video u článku, neumím ho vložit)
"Kateřina je symbolem britsko-české spolupráce"![]()

... kdyz jsem si tu fotografii zvetsila, tak se nemuzu ubranit dojmu, ze ty Zemanovy boty jsou tmave modre farmarky... ![]()
Výsledek je katastrofa, jak se předpokládalo.
Proč vytáhl dceru z bordelu od rozdělaný práce a dotáhl ji tam, to nechápu, stejně jako bílé punčocháče obou žen ( rozhodně bělejší než punčocháče královny) a ty příšerný boty... proč si nenechá jedny ušít, nebo proč, když ho vytahovali z letadla a skládali mu tělo do " lidské" podoby, mu neobuli na tu půlhodinu normální oblekové boty.
Oproti tomu, vypadal střízlivě, královnu nepoblil, ani ji holí nevyrazil oko...
Když si uvědomím, že se finančně tohoto rodea taky zúčastňuji....

To mu fakt nikdo neřekl, že má počkat, až ho královna osloví? Hulákal na ni už mezi dveřma, expert. A ta forma britsko-české spolupráce mě taky pobavila.

Zeman vytáhl v Londýně Bradyho
Vedle toho Zeman v Londýně vyznamenal české a slovenské veterány, kteří za druhé světové války sloužili v řadách britského královského letectva (RAF). Již po audienci u královny přitom narážel dokonce jmenovitě na kauzu Jiřího Bradyho, který od něj loni v říjnu nedostal vyznamenání, ač je člověkem, který přežil Terezín i Osvětim.
„Závěrem bych vyjádřil něco, co možná některé lidi bude provokovat. Jsem občas vyzýván k tomu, abych vyznamenal lidi, kteří trpěli pod nacistickým terorem, a já na to odpovídám, že utrpení si zaslouží soucit, utrpení si zaslouží lítost, ale za utrpení se nevyznamenává. Státní vyznamenání je vyznamenání za službu své vlasti,“ říkal Zeman ve svém projevu před veterány.
Ten hajzl.... služba vlasti, tvl, co udělal Hůlka pro vlast ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my