No, taky jsem koukala. To je prostě mimo všechny kategorie. Donald na "českého Trumpa" kašle, tak to holt musel zkusit jinde.
Aktuální česká politická situace
Slušnej člověk - notabene hlava státu - snad čeká, kdy a kam ho pozvou, ne? ![]()
Slušnej člověk ano ...
pockejte, on se tam pozval sam?
A to jde? Že bych tam taky zavolala? ![]()
A to jde? Že bych tam taky zavolala? ![]()
zdar bětko, já se zítra stavím na kafe, jo?![]()
Hlavně se jí prosím tě optej, jak se dožila tý devadesátky, ![]()
Ta jí naopak poradí jak se dožít stopadesátky![]()
Hlavně, ať to neradí Zemanovi!
zdar bětko, já se zítra stavím na kafe, jo?![]()
Na čaj ![]()

Jasně že ho nikdo nezval. O audienci požádal (jistě ne sám od sebe) takzvaně "Pražský hrad".
Pokud se audience vůbec uskuteční - neb královský kalendář je stále volný - tak bude Eman jen jeden z řady, vůbec se nebude jednat o státní návštěvu ... Ale jemu je to jedno, páč mu jde hlavně a především o fotku s královnou. Kvůli tomu je ochotnej vyznamenat i pár veteránů, ačkoliv Gabčíka s Kubišem vyznamenat odmítl.
![]()
Jsem si projela reakce a jsem mírně optimistická co se prezidentských voleb týče :D
Ano, mírný optimismus je akceptovatelný ![]()
![]()
Český prezident Miloš Zeman se připravuje na páteční setkání s britskou královnou Alžbětou II. v Buckinghamském paláci. Zemana a královnou čeká hned po příjezdu v pravé poledne dvacetiminutový soukromý rozhovor, jehož témata nejsou předem známá. Rozhovor bude probíhat v angličtině a bez tlumočníka. Královna zatím letos z hlav státu přijala pouze chorvatskou prezidentku. Informoval o tom pro ČT24 šéf hradního protokolu Miroslav Sklenář.
Povšimněte si : Bez tlumočníka.
Dále jsem někde dneska četla, že se jí chce zeptat, jak to udělat, aby se dožil devadesátky.
Chudák královna, nebude věřit vlastním uším.
A ve finále ji majzne holí
Au, au, au! Doufala jsem, že bude jeden z mnoha, potřese rukou, řekne fenk jú, gůd báj a vymajzne. A teď 20 minut bez tlumočníka? Aby to HRH neukrátilo život.
Bez tlumočníka! Říká kdo - Ovčáček? ![]()
Ale viděla jsem taky někde tu zmínku o tý dlouhověkosti, že plánuje se na to zeptat. V tom případě je eště větší hovado, než jsme doufali. Páč s dámou (notabene královnou všech dam) se o věku co, Halík? Se o věku ne-ho-vo-ří!
Někdo by mu to konečně měl říct. A nebo ho rovnou preventivně srazit ze schodů.
Mno... ale koukám že v kalendáři pořád nic na pátek v Buckinghamským paláci nemaj ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my