Ja vim, ze Americanum pripada britsky akcent takovy skrobeny a trochu legracni - a ocividne pro nekoho, kdo je zvykly jen na ten americky, je britsky film v podstate film cizojazycny...
Aktuální česká politická situace
Ja viem, ale mne to príde vtipné vždy keď si na to spomeniem ![]()
... to chapu, vzdyt to taky vtipne je... ![]()
/A navic je britsky akcent u rodilych mluvcich tak krasny, vylozene potecha pro me usi.../

myslím, že Indové jsou fakt kapitola sami pro sebe, víceméně rodilí mluvčí :-D
no tak to je presne! btw mi to pripomnelo, kterak jsem v restauraci v Singapuru pozadala Inda, zda by mohl mluvit anglicky ![]()
... ale kdyz jemu fakt nebylo rozumet jedine slovo ![]()
no tak to je presne! btw mi to pripomnelo, kterak jsem v restauraci v Singapuru pozadala Inda, zda by mohl mluvit anglicky ![]()
... ale kdyz jemu fakt nebylo rozumet jedine slovo ![]()
![]()
oldie but goodie ...
mozna je nastvany jeste dneska ![]()
Můj velkej oblíbenec!
Je perfektní!![]()
Můj velkej oblíbenec!
I můj.
Na rozdíl od trapnejch sprosťačinek, ve kterejch se vyžívá ten náš senilní křupan, je Philip vtipnej. V podání gentlemana i politická ne-korektnost pobaví.
Prostě humor pro vzdělance a nóbl lidi, i tady to vidíš, že se to ukáže![]()
Me je pomerne tezke nejak urazit, ale kdyby ke mne Princ Philip smeroval vetu: "You are a woman, aren't you?", tak bych asi zapomnela na etiketu... ![]()
Já to přece nerozporuju ani v nejmenším
Ale myslím, že pobaví i ne-vzdělance. Naopak ten náš křupan nemůže rozveselit nikoho s IQ nad 50.
Pokud by to z vaší vizáže bylo zjevné, neptal by se, pokud ne, co by vás na tom mělo urazit? To vypadá, že urazit vás je právě poměrně lekhé![]()
I tady padlo, že je to křupan, co má kydy, minimálně velmi slabému smyslu pro humor a nízkému nadhledu to prostě přisuzuju, ráda škatulkuju, to je moje! Ostatním za to samozřejmě vždy vyčiním, to je jasný, to se musí umět a nebo to nedělat![]()
... marne premyslim, jak na tohle zareagovat nejak sofistikovane... ale rekneme, ze kazda z nas ma ocividne jine hranice toho, co je vhodne/nevhodne, slusne/neslusne... A opravdu by me takova veta neurazila, jen se obavam, ze bych odvetila neco v podobnem duchu...
Ale obe se zrejme shodneme na tom, ze i netaktnost je snesitelnejsi od nekoho, jako je princ Philip, protoze urcite charizma neco unese, coz se o nasem prezidentovi bohuzel rict neda...
To souhlasím, navíc tipuju, že ani on netrvá na královské etiketě a vaše odpověď v podobném duchu by ho spíš potěšila, i v tom je diametr rozdíl mezi Milošem, který uráží, ale běda jak někdo negativně komentuje jeho.
Já bych řekla, že odpověď v podobným duchu by byla vítaná
Tak nějak se mi zdá, že zmíněný gentleman nepronáší své bonmoty ve snaze někoho do krve urazit - opět na rozdíl od toho, hm, tvora.
Přísahám, že jsem to od tebe neopsala ![]()
... ano, taky si myslim, ze pohotovou odpoved v obdobnem duchu by prave on dokazal ocenit... A Zemanuv "humor" mi vylozene zpusobuje fyzickou bolest...
Ani tak by nebylo se za co stydět!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my