Mulen
. Sa smejem, lebo minule sa ma na pýtala známa kedy mám narodeniny. A ja som pri tej otazke s hrôzou zistila, že za pár dní. Potom sa ma opýtala koľko. Trvalo mi to asi pol minúty než som to vypočítala ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jitka77 Pivoňky![]()
Mrakoplas
A bude se mi to počítat čím dál hůř..
Co je to doboška? ![]()
Mrakoplas od 50-tky sa tiež v číslach mýlim![]()
A od 60-tky mi počítanie nepôjde vôbec![]()
barbucha dobrota myslím.
barbucha marieu má na mysli pod doboškou asi dobošové rezy, resp. dobošovú tortu: dobošová torta. U nás sa slovo doboška používa aj ako označenie pre horalku a podobné sladkosti.
Aha. Tak ale stejně by mě v tom případě zajímalo, co je to doboš...
barbucha dobošův dort, naprostá klasika ![]()
Karja Mně u nás na maloměstě květinářka vysvětlila, že pivoňky nikdo babičce k narozeninám nekoupí, protože to je kytka, kterou má na zahradě. Lidi prostě chtějí ty gerbery.
Já mám taky moc ráda luční směsi, někdy si vyberu kytku tak, aby v ní převažovala zelená. A líbí se mi, když je to ve váze každý pes jiná ves, různě to čouhá...
barbucha Ty jsi byla ochuzená o doboš! To musíš dohnat, nejlíp v Maďarsku. ![]()
Mulen to si mi pripomenula môjho dedka, ako sa mi raz sťažoval, že už nevládze, že predsa len už má tých 97 rokov. Som ho opravila, že ma 87 rokov a zostal tak šťastný, že ma o desať rokov menej ako si myslel, že vyskočil z kresla ako mladík ![]()
Ale ja inak tiez koľkokrát neviem koľko mam vlastne rokov a musím sa zamyslieť keď mi niekto tu otázku položí
barbucha já jsem ho ještě nejedla, při tom je to tak vychýrený dort a moje slovenská babi ho nepeče @![]()
barbucha A teď zbývá zjistit, proč ti to zatajili. ![]()
Nabízím snadné řešení - židozednarske spiknutí, jako ostatně vždy...
Včera jsem byla na hřišti s hrozně fajn chlapem. Ale jeho holčička něco cejtila ve vzduchu a zdrhla mu. Sakraprace:-D. Ještě se tam nachomejtla moje sestra a já ji říkám ,,jdi domu, já tady čekám na jednoho chlapa,, a ona tak otrávene ,,jo na tohodle,, a pak promluvil a odbehnul a ona říká ,,ty jo, ten ma hlas, chci tady bejt s vama,,. Ta jeho holka nechce ani žádný pamlsky, nevím jak na ni. Tot vše z příběhu života asociální mateřské dovolené.
betsey to je hezký, takhle omladnout o 10 let ![]()
A jsem ráda, že nejsem sama!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí