marieu Díky, to je milé ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa kočka za oknem to je moje radost..kdyz jezdím autem do a z práce,tak pořád hledám kočky a když nějakou uvidím,tak nahlas řeknu: (takovým zjihlým hlasem
):..kočkoooo achooooj...
....prosím ponechat bez komentářů
jinak se jevím býti vcelku normální...no skoro
To dělám taky. ![]()
Maureen já si říkám"jé, čičí" ![]()
viktorka_od splavu Myslím, že tohle bylo ještě něco jiného, nicméně synestezií trpím taky ![]()
marieu Tak nic no. Příští pátek 2 070 000 000,- a jdu na ty čtyřlístky.
Maureen To jsem ráda, že jsem v dobré společnosti
Kdyz mluvím na kočky venku na ulici, tak jim pro jistotu vykam. Kroměříž to jistí...
Mha budeš tam v té nejlepší společnosti
Pivoňky ![]()
![]()
![]()

Jitka77 ty jsou nádherné ![]()
Jitka77 Krásná barva!!
Jitka77 mají překrásnou barvu, jsou úžasné!!
Kan dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Moje kamarádka dneska pořádala oslavu dětský narozenin. Starší měl v týdnu 7let a malá 1 rok. A protože jsme spolu před tím rokem strávili úplně celou bezesnou a těžkou noc u nás v porodnici, za prvního lockdownu, kdy otcové nesměli k porodům, na jejímž konci si můj muž musel přeložit denní službu, protože bych to sama doma s našimi dětmi celý den nezvládla, má dojem, že mi stále ještě musí děkovat. Přitom to pro mě byla taková radost. Právě jsem až domů obdržela naprosto famózního nejčerstvějšího grilovanýho pstruha a oproti předsevzetí nepřecpávat se večer, pucuju už jeho druhou půlku. Zítra nesem dětem dárky, to mě tam ještě navíc čeká doboška ![]()
Maureen Já když potkám černou přes cestu, tak říkám dětem ,,je černá přes cestu, ale my máme kočku, takže pro nás je to štěstí,,. A ta starší už to opakuje:D
INCOM1 černá káva marieu Taky mě ta barva úplně dostala - v reálu jsou ještě trochu víc do červena. Před chvílí nám na ně dopadalo podvečerní slunce...
Pro Brňačky: koupila jsem v NC Královo Pole, mívají výběr i méně tradičních odrůd květin a nějaké zajímavé pivoňky mají každý rok.
Jitka77 Diky za tip. Tak snad příští rok až k detem budu moci vlakem.
Jitka77 To je nádhera! Fakt krásné, ale já mám ráda pivonky v každé barvě.
Karja To prostě musí aspoň jednou být, to je něco jako kalendář: narcisy, hyacinty, tulipány, pivoňky. Jahody, třešně, meruňky, borůvky, švestky... Jak žiju v bytě, tak tyhle hmatatelné doteky ročního cyklu hrozně potřebuju.
Jitka77 Já mám hrozně ráda kytky ve váze. A přesně takhle jak to máš ty, a nebo klidně jednodušeji, klidně jen tri kvety, nějaká směs ze zahrady, louky Jen u nás doma jednak není zvykem řezat květiny, druhak mamka toho moc na zahradě nemá, vlastní zahradku nemam. Ale kamarádce ve vedlejším městě udělali pěknou kytku na svatbu, občas tam jezdím s holkama, tak se tam zkusím někdy stavit, třeba mají nějaké pěkné květy. Já byla u nás v pátek a katastrofa, fakt děs. Růže, karafiáty, gerbery.
Chtěla jsem si postěžovat, že ten čas tak letí, že mi bude už 45 a že vůbec nevím kam se poděl ten poslední rok, vůbec jsem si nedokázala vybavit ty 44 narozeniny. Bůhví jak jsem si vsugerovala, že už je rok 2022.
Takže juchuu, mám o rok míň než jsem si myslela
.
Ale jinak vidím, že paměť mi jde celkově do kopru..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí