continuity on to je madarskej dort, ne? ja ho mela v nejaky vyhlaseny cukrarne v Budapesti, ale byl takovej nijakej
Co Vám dnes udělalo radost.?.
711990 no jasně Doboska je maďarskej dort, mě kdysi prekvapilo jak to vylezlo z Maďarska různymi směry pod různými názvy. Ta Madjarica je Chorvatska variace.
continuity Coontuuiinii tyyyy... Co mi to děláš? Já se vyhýbám jídelním vláknu a ty sem vrazis takový fotky... Jdu se uklidnit do koronaviroveho vlákna, to je snad jediný, kde nejsou fotky s jídlem.
711990 on je takovej docela suchej, ne moc krémovej, tak to na být.
Mha promiň ![]()
continuity Jak nejsem na sladký a tenhle dort by mě asi nijak neuchvátil, tak si mě nasměrovala na slovinskou kremšnitu. A tu bych si teda dala hned!
andulka01 Kremšnity peče moje máma tradičně na Velikonoce
, zrovna letos jsem je jmenovala, když se mě dcera ptala, co mám na Velikonocích nejraději. :-) A do teď jsem myslela, že je to ten kremšnit!!
andulka01 ale to je přece krémeš! ![]()
Ty dělala strašně dobré kamarádka mojí mámy.
Garfie continuity Pokud si správně pamatuji, tak na Bledu to byla Kremšnita. Ale můžu se mýlit, je to pár let. A jasně, je to taky Krémeš.
Uááá, porce obrovská, to mělo tak 12 x 12 x 10, lehký jak pírko, dva jsem měli co dělat to sníst ![]()
continuity presne, takova sucha tatrankaandulka01 krempita, kremšnita, kremeš....
nejlepsi dezert na svete
#andulka01 ale neverim, ze tohle ti delalo.problem snist? ja sezeru klidne 3
711990 Tak předtím byla slušná porce pljeskavici, no
A ta kremšnita byla fakt tak dvakrát taková :-) Na Bledu je krásně, že ![]()
andulka01uplne dokonaly to tam je! Hned bych jela znova....
Kremsnita vypadá vyborne!
To mi (až na ta povidla
) připomíná povidloň z Kvildy, ten je teda fakt obrovský, ale vynikající! 
Tulipe <nasucho polykám>
Jste mě donutily zavzpomínat na zákusky v Sárváru, švédské stoly, joj, jen jsem se od večeře odkulila
.
Tulipe uaaa, povidloň k Kvildy! Na sladké moc nejsem, ale tam to umí.
Krehutka Já měla z místního cateringu při veslařských závodech, cukrárnu jsem nestihla. Ale na hradě jsem samozřejmě byla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje