Fakirka myslela jsem na tebe, ale bylo mi blbé vyzvídat. Dobře, že jsi se ozvala ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir děkuju ![]()
Dneska byl úplný marieu den! Dopoledne jsme byli dlouho venku, Rosťa se hezky seznamoval s dětmi, a jiným chlapcem si vyměnili auta, domů z hřiště jsme šli se spřáteleným klukem z vedlejšího vchodu. Po obědě pršelo, takže spal dlouho, mohla jsem se tedy podívat na jeden a půl dílu seriálu. Po svačině jsem sbalila dítě a psa a jely jsme ke švagrové, jí jsem nechala Rosťu, vzala jsem si neteř a daly jsme si společný trénink, při němž jsem potkala kamarádku s malým miminkem. Uspával dneska muž, takže já piju pivo a koukám na Thora.
dzizisketa tak to je bezva, budu si predstavovat, ze to tak zitra budeme mit i my.
Protoze u nas teda spatny, spatny. Vstavacka v pet, nespal, plakal, nejedl, plakal, pak v nestrezene minute spadl brutalne ze schodu, coz spustilo krik, ktery se ani neda popsat. Se ani nedivim, ja bych takovy pad ani neprezila. V pul ctvrty uz jsem premyslela, ze ho zkusim ulozit na spani, ale prislo mi to absurdni. Ale nez jsem mu dovarila veceri (ve ctyri jsem na to nebyla uplne nachystana), usnul sam. Panaka jsem si nedala jen proto, ze mozna budem muset na pohotovost. Starsi syn je z toho braskova kriku tak otreseny, ze zapomnel, ze krik je jeho domena, a to uz je co rict.
Edit- off topic...nevsimla jsem si, v jakem jsem vlakne.
Omlouvám se, pokud to tu už bylo. Komínek a MP Přerov má nominaci na blog roku v rámci Magnesia litera. Hlas mu můžete dát zde
Takze u nas ve meste vse zavrene a 25km od nas vse otevrene,takze tam zitra jedem na obed.![]()
uz mi ta situace pripada fakt absurdni....
)
Zarinya To je fakt absurdní. To dokonce i u nás zavrhli, že by se lidi akorát přesouvali.
Zarinya
neskutocne
Zarinya já to mám do oblasti s nižší incidencí asi 10 minut tramvají. ![]()
Dnes je MDŽ. Mezinárodní den želv. ![]()
Výborně, ihned jdu dát Kroutvorovi extra porci salátu!
Sweet Potato !!!
vsem želvam světa všechno nej!!
Ja posilam pozdrav do zelviho nebe![]()

Zarinya já to mám do oblasti s nižší incidencí asi 10 minut tramvají.
ja mam pocit,ze Furth ma uz taky otevreno a to tam jezdi z Nbg metro,coz je jeste absurdnejsi....![]()
Ach to byla krasa najist se v restauraci....
jen to debilni pocasi to kazilo.![]()

Zarinya počasie debilné, máš pravdu, ale to na tanier a ostatné na stole snáď aspoň trochu vyvážilo chladný a asi aj daždivý deň, leto v nedohľadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí