U nás se kremšnit říká tomu, čemu v Čechách žloutkový řez.

U nás se kremšnit říká tomu, čemu v Čechách žloutkový řez.

brrr A ten zas miluju já. Ta poleva, aaaach.
No mňam!
Já nedávno dostala úplatek zvíci krabice od bot plný křížence mezi kremšnitem a žloutkovým řezem... včetně polevy... v životě jsem něco tak dobrýho nejedla - hele sežrala jsem to na dvakrát!
Normálně jsem stála nad tou krabicí a tlačila to do sebe, nemohla jsem se od toho utrhnout ![]()
Ještě pořád? Achjo...
Sweet Potato Oblíbený zákusek mého dědy, ja ho mám taky ráda. Dokonce jsem ho jednou vyráběla doma, když jsem se "nudila" na mateřské.
barbucha jezis to bych si presne dala!!!!
Maly priznani, v minuly praci jsem delala takovy velkokapacitni prijimaci pohovory a mela jsem na starost i objednavani obcerstveni. A ten catering delal bozi zloutkovy rezy. Tak jsem vzdycky objednala o 2 navic a rano, kdyz to privezli, sem je sezrala![]()
711990 ty jo, pohovor s obcerstvenim. Kde já furt dělám chybu?
No je vidět, co dělá největší radost - zase se tu žere ![]()
Jelikož já se samozřejmě živím ranní rosou, mně radost dnes udělala duha ![]()

711990 a ted se div svoji vaze:D ne delam si srandu, byli jsme v patek ve Srni, a v mistnim coopu meli zakusky, no nemit v aute deti, co by mi neuverily ze nic nejim, tak si jich par koupim a sezeru:D
Pinot Noir ranní Ríšou ![]()
Mohučanka kuš! Opraveno ![]()
Ze vcerejsiho navratu ze sumavy:) 
rasaNori jenze to jsem tehdy prave vazila uplne idealne!!!! A teda bylo to jen 2x za mesic.
continuity to vis, nejak se ty mlady nadejny nalakat musej:D zas ja radsi jako uchazec pujdu na pohovor bez obcerstveni, hlavne kdyz to neni assessment centrum.
711990 tak me napada uz jen navrat k zakuskum:D
rasaNori spis k tomu behani kazdy den v obedovy pauze:)
Při courání cizím městem jsem narazila na vetešnictví, kde byla na hromadě knih cestovní Bible, Nový zákon. Při otevření bylo hned z kraje napsáno toto:

rasaNori Proč by měly děti věřit, že nic nejíš?
Sweet Potato protože kdyby věděly, že něco jí, tak by jí to snědly ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.