milacka byt teplo sedime tam jeste ted,ale ja byla za hodinu uplne zmrzla,to se nedalo,ale jidlo vyborny.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zarinya Počasí je proti nám. V pátek jsme byli na zahrádce a začalo nám taky pršet. Naštěstí majitelka je kamarádka a pustila nás dovnitř. Jen tam zase byla větší zima než venku.
U nás je ted celkem přijatelne. 15C a svítí.
Ze sa mi podarilo bez problemov dat spat malu a teraz mozem vegetit v zimnej . Chlapi pozeraju hokej, ja sledujem ako prsi, domom vonia babovka a kava, mala stale spi. Ako to vravite ? Marieu den ![]()

Zarinya obed v restauracii to este nehrozi a tak ti to prajem ![]()
Voňavý balíček od Darinky, @Milacka. Dorina Petales De Camelia mi svojou krásou doslova vyrazila dych. To sa mi už dávno nestalo. ![]()
![]()
![]()
Copak je dnes za den? ![]()
Sweet Potato Rucnikovy!!!!!![]()
Sweet Potato pomněnkový![]()
711990 Úplně jsem na to ve víru událostí zapomněla! Ale mam... teda pokud neva že není froté.
Tak Betty To taky.![]()
andulka01 myslim ze nemusi byt frote:D
Mě dnes potěšila dcera, která dostala krásné hodnocení ze slohu. Měli napsat dopis libovolné literární postavě a na něco se jí zeptat. Učitelka ji velmi pochválila a kromě jedničky jí napsala, že práce vysoce převažuje úroveň třídy a dala by se očekávát u žáka vyšších ročníků. A to navzdory tomu, že tam napsala vYděla....![]()
Garfie A mne jsi potesila ty, jak hezky o ni pises.
Chci takovou mamu.![]()
Garfie to je moc hezké ...
Garfie to je hezke :)
Garfie hezky ![]()
Garfie to je hezké.
a komu psala?
Garfie Krása. Komu psala, jsem zvědavá, sorry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí