Garfie máš skvělou dceru. Mojí napsal učitel ze ZUŠ do žákajdy Největší šikulka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mirka
To je vtipný!
Garfie moc fajn učitel, někdy jí tam maluje obrázky.
V sobotu mam volno tak jdu nakupovat.![]()
ja se taaak tesim.
Já ty Vlčkovi fakt beru.
continuity Jsou skvělí.
Garfie ona je hrozně sympatická, líbila se mi vždy jako žena, ale teď poprvé jsem ji viděla v pohybu.
Ono i dělat v avastu je celkem fajn, fakt výborné zázemi pro zaměstnance měli a nejlepší jídelna široko daleko. Možná nejlepší v Praze.
continuity - ty jo, jsou skvělí to je pak srovnání s Babišem, Sehnalem a td.
continuity Díky za odkaz. Jsou úžasní a po ránu skvělá dávka optimismu.
Taky jsem koukla na odkaz a po tím mě zaujala fotka. Klepek je docela pěkný chlap
.
Objednala jsem se na pedikuru, manikuru a řasy. A nechám se hýčkat. Konečně
continuity ten rozhovor, úplný balzám pro duši! Jsou super a přitom tak normální, klobouk dolů ![]()
Ono i dělat v avastu je celkem fajn, fakt výborné zázemi pro zaměstnance měli a nejlepší jídelna široko daleko. Možná nejlepší v Praze.
No počkej... to bych se možná hádala ![]()
Ale Vlčkovi jsou super. Ono už to spojení ajťáka s doktorkou z hospicu je zajímavý, takovej protiklad vlastně...
barbucha Nevím, jestli protiklad, ale je to dost častý, lékařka + programátor. Už z VŠ si pamatuju, že to byly dost kompatibilní dvojice.![]()
Mně by jako protiklad přišel pár drogový dealer + lékařka v hospicu.
continuity Sakra, s tou jídelnou mě to mrzí:-D, ale asi ji měli teda soukromou a nikoliv pro cizí stravniky?
Len Přesně, protože když ona se učí na zkoušky on si zaleze k počítači a neštve ho to:-D. Taky mi to nepřijde blby, pak i na rodinnej život ideál. Operaci v nemocnici kvůli nemoci děti neprelozis, ale programovat můžeš i v noci:-D. No nejsem ani lékař ani programátor, velká škoda:-D
Objednala jsem se na pedikuru, manikuru a řasy. A nechám se hýčkat. Konečně
Ty se máš, já jsem měla jít na pedikúru v úterý, jenže přišlo parte, tak jdu na funus.
Mám dnes za sebou školení canisterapie - den 1.
Různé přednášky, např. Psychologie, etologie, canisterapie ve vztahu ke psu, a jiné.
A poslední Paliativní léčba a pomoc psů při ní.
To mě dost rozsekalo. ![]()
Jestli to s Růžou zvládneme završit, budeme pomáhat.
Třeba nějaký hospic, určitě domov důchodců a taky škola.
Držte nám palce ❤️
Dadoo držím, moc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí