Luna V příštím životě se tě s radostí ujmu! ![]()
Dadoo Kan Brumbálovi a vytkla mu všechny chyby, které během Harryho studií udělal. Bylo mi ho trochu líto. ![]()
To bych si chtěla přečíst.
Garfie to je vtipné. Dcera je skvělá! ![]()
Nebojis se, že by mohla napsat i tobě? ![]()
Garfie
to je hezké. A taky bych si to chtěla přečíst.
Garfie Brumbal je Dumbledore že? Dcéra je úžasná a tiež by som si to chcela prečítať ![]()
Garfie to je fakt hezké
A ten dopis bych si chtěla přečíst taky, poněvadž si myslím, že jich udělal dost. Ředitele, který na škole (mimo neschopných učitelů) trpí sadistického školníka, bych fakt nechtěla![]()
Garfie Brumbál si všechny ty výtky zasloužil! ;o)
Garfie Dcera je moc šikovná. A učitelka taky, když to ohodnotí i slovně. U nás píší učitele slovní hodnocení po čtvrtletich a to je je strašně fajn čtení. Ale sama teda nevím , jestli bych měla silu každému žáku psát takový elaborát. Docela chápu, že někde jedou jen na známky.
Garfie
to je hezké
notna Já myslím, že ona ani nepsala každému, aspoň běžně to nedělá. U nás jedou taky na známky, jen občas (během distanční výuky) napsali sem tam nějakou krátkou poznámku ke známce. Právě mě to dost překvapilo.
Garfie O to je dceřin úspěch ještě větší!
Garfie Šikovná holka! Jestli je to fakt dobré, zkusila bych to přeložené poslat Rowlingové.
Garfie ty jo to by me taky zajimalo:) a je fakt sikovna!
Garfie to je fakt pekne ![]()
brrr Já jsem jí říkala, že má špatného adresáta a měla by se zeptat spíš Rowlingové! ![]()
Děkuji všem!
Garfie pozdě, ale přece ![]()
Más skvělou dceru.
continuity Dík! :-)
Mě by teda zase zajímaly ty ostatní práce, protože vůbec nemám srovnání!
Garfie já bych to chtěla dopracovat aspoň na půl cesty k vaší metě- šikovná dcera, skvělá a podporující máma ![]()
Já mám ale taky malo radost, holky sice příšerně unudlaný, týdny vstávaj kolem 5. hodiny ráno, poslední 3 noci s ucpanýma nosama pekelný, ale dnešek vypadá na pěkný den navzdory počasí venku. Vstaly teda až po 6., ale byly schopné si v klidu vyhrát až do snídaně v 8, ta proběhla v klidu, pak pochůzky, malý nákup, káva a freshe pro děti na zahrádce kavárny a teď- světe div se- naprosto dokonale zabavené samy sebou, přerušily jru jen na boží dance party (guy garvey's finest hour na bbc ze záznamu), vrtěj zadkama, rameny, svíjí se a řehtají... akorát mě mrzí, že finišuju oběd a peču chleba a nemůžu je u toho víc pozorovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.