Dadoo máš úžasný cíl, palce držím ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja meli i nejakou soukromou, ale normálně v přízemí byla taková klasická vývařovna, ala Eurest I pro lidi z venku. Vařilo tam Zátiší. Měli asi deset jídel. Ale běžně tam dělali třeba jehněčí, vždy byly nějaké domácí těstoviny, hodně Indie, často nějaké steakove maso a obrovský salátový bar, domácí dezerty. Pak jsem ještě dělala v jiné firmě, kde taky vařilo Zátiší, ale až takto dobre to nebylo ( taky jiné ceny).
Proč jsem dnes lezu.

continuity Nekecej, já kousek vedle pracovala a tyhlety korporátní jídelny jsem měla hrozně ráda. My vlastní neměli, oblezla jsem snad všechno a tohle mi jako uniklo? Myslíš Avast na Budejarne? Nebo mají i jinou budovu?

Karja Avast se v roce 2016 přestěhoval z Budějovické do Enterprise na Pankraci
Karja jj, Avast na pankraci. Tam v přízemí byla jídelna, ale otevírali to nějak 4 roky zpět? Pracovala jsem tam jenom chvilku a kolegové myslim říkali, že to tam je nově.
continuity No tak to časově sedí, tak to mi fakt uniklo, věčná škoda:-D. Já ty jídelny měla tak ráda, že jsem vždycky říkala, že priste práci jedině korporat s jídelnou s tacema:-D
continuity u muže taky vaří Zátiší a je to jak kdy. Třeba ryby dělají výborné, ale ty asijská jídla i různé masové směsi jsou neurazí nenadchne.
Evaeva ono to vždy záleží na kuchaři. Já vím, že v té druhé jídelně se docela tlačilo na cenu a Zátiší bylo z toho nešťastné, že to nejsou schopni dělat při nějaké svoji kvalitě a potřebovali by nějaké množství jídel denně, co tam neklapalo, protože ta jídelna nebyla pro příchozí zvenku.
continuity jasně. Ceny jsou u nich běžné, bych řekla, to popravdě moc nesleduju, mají od firmy měsíční budget místo stravenek. Celkově tam vaří dobře, ale žádná bomba.
Karja tackarny jsou dobré v tom, že pořád jedou nějaké výživové standardy na složení jídla. V těch hospodách většinou vaří furt dokola to samé a často jsou tam presvihnute tuky, takže jednou za čas to nevadí, ale denně to jíst je taky těžký.
chladné a upršené jaro mi dělá radost, konečně počasí jaké si pamatuju z dětství a mládí. akorát tím pádem až dnes poprvé venku na bruslích plus oběd a pivo.. to mi tolik chybělo!![]()
Karja ta verejne pristupna jidelna v budove Avastu je fajn, ale dost draha. Pak jeste otevreli jednu v budove vedle a ta byla skvela, delali tam cerstvy testoviny. Ale sam Avast ma nahore vlastni, kde maj zamestnanci jidlo zadarmo a ta je prej nejlepsi:D
continuity mně třeba tučné nevadí (však víš:-), ale ta hospodská jídla jsou bohužel na furt tom jednom tuku.. takže za pár dní mi z toho začne být fakt blbě. jinak můžu jíst sádlo a zapíjet to šlehačkou, ale ty přepálený nedávám. jídelny jsou fajn, i když pro mě málokdy ok chuťově.
continuity Tak mě celkem vyhovoval celej ten koncept malá polévka, hlavní chod, malý salát, třeba něco sladkého. Prostě plnej tác menších porcí za slušnou cenu, a taky je to mnohem rychlejší a celkově bezkontaktnějsi.
viktorka_od splavu no já jsem jednou dojedla těstoviny a na talíři zůstala mláčka oleje (ale tak tři lžíce). Když jsem si na to "postěžovala", bylo mi řečeno, že to je olivový a tudíž zdravý. Zdravý jako zdravý, mě to ani nesvědčí ani nechutná.
Karja jo, na to jsou dobré ty bufety. Nandas si co chceš a dá se to na váhu.
711990 Nenene, myslíš, že mě zaměstnaj v Avastu? No tak aspoň vím, kam se hlásit:-D. Já mám pouze požadavky slusnej plat, dva dny homeoffice a slušnou jídelnu:-D.
Karjano kdyz jim to vysvetlis, ze je to kvuli HO a jidelne, tak stopro:D z firem co znam ma jeste jidlo zadarmo Mckinsey a ty maj odnedavna sidlo taky na Pankraci:D tak mas ja vyber rovnou dve mista!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí